Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

riskant bestellen via internet

5 antwoorden
  • Dag, Is het niet riskant dat je via internet besteld qua veiligheid van de apparatuur. Ik bedoel hiermee bijvoorbeeld als een videokaart of een hardeschijf koopt. Dit is niet echt bestand tegen schokken. Of valt dit wel een beetje mee. Marwinius
  • Dat valt wel een beetje mee. Harde schijven kunnen tegenwoordig enorme klappen opvangen voor ze kapot gaan. En als de boel goed is ingepakt, gaat het echt niet zo snel stuk.
  • Ik heb het nodige besteld en het is altijd goed gegaan. Wil je je ook nog financieel indekken, bestel dan onder rembours, je betaalt pas bij aflevering het totale bedrag aan de bezorger. Kost wel een paar euro extra, maar zeker bij grote bedragen een veilig gevoel.
  • Hoe denk je dat die spullen bij de computer zaak komen ??? :D Groeten Gerwin..
  • Al heel wat spullies online besteld en het eerste wat opvalt is hoe de spullen verpakt zijn. Heb ooit een dig. vid cam van 3000 pieken besteld. Nou ik durfde er mee te voetballen. Het mooie van veel spullies is dat er bijna geen bewegende onderdelen opzitten. En de hdd's kunnen inerdaad wel etegen een stootje. Is het dan toch bescahdigd, stuur je het toch gewoon terug?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.