Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

modem

4 antwoorden
  • Volgende probleem: modem kan 1x maal inbellen en werkt dan goed, is de verbinding verbroken dan lukt het niet meer om nogmaals in te bellen (ook bij handmatig verbreken) pc moet dan opnieuw opgestart worden (eerst moet zelf de stroomverbinding onderbroken worden) windows xp extern E-tech modem (ambient chip) de nieuwste drivers voor xp geinstalleerd (krijg wel een waarschuwing dat ze niet geautoriseerd zijn ) iemand een oplossing? ro
  • [quote:e34396d16b="Ro"]Volgende probleem: modem kan 1x maal inbellen en werkt dan goed, is de verbinding verbroken dan lukt het niet meer om nogmaals in te bellen (ook bij handmatig verbreken) pc moet dan opnieuw opgestart worden (eerst moet zelf de stroomverbinding onderbroken worden) windows xp extern E-tech modem (ambient chip) de nieuwste drivers voor xp geinstalleerd (krijg wel een waarschuwing dat ze niet geautoriseerd zijn ) iemand een oplossing? ro[/quote:e34396d16b]iemand een oplossing? ja neem kabel :lol:
  • o, mijn god, plextor, weer aan de boemel geweest? even serieus: als je in apparaatbeheer kijkt (rechtsklik op Deze computer, kies Eigenschappen, en klik Apparaatbeheer), wat zie je dan bij het modem staan voordat je inbelt - en wat nadat je hebt ingebeld? Ik vermoed dat ofwel je modem uit de lijst verdwijnt; of dat de poort niet wordt vrijgegeven... Graag melden!
  • [quote:f93546c46c="Brbnts rkl"]o, mijn god, plextor, weer aan de boemel geweest? even serieus: als je in apparaatbeheer kijkt (rechtsklik op Deze computer, kies Eigenschappen, en klik Apparaatbeheer), wat zie je dan bij het modem staan voordat je inbelt - en wat nadat je hebt ingebeld? Ik vermoed dat ofwel je modem uit de lijst verdwijnt; of dat de poort niet wordt vrijgegeven... Graag melden![/quote:f93546c46c]o, mijn god, plextor, weer aan de boemel geweest. sorry :wink:

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.