Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Nieuw systeem

3 antwoorden
  • Ik heb vraagje over een nieuw systeem, niet voor mij maar voor een beginnende winkelier. Hij wil in zijn etalage een tft scherm neerzetten en een nieuwe pc om powerpoint presentaties en filmpjes mee af te spelen. De pc moet energiezuinig zijn en niet te veel warmte produceren en hij wil graag zo goedkoop mogelijk uit zijn.(wie niet??? :D ) Weten jullie misschien wat hij beste kan nemen om video en zo af te spelen, wat voor processor(moet lang aan staan, dus misschien geen AMD, vanwege koeling en dergelijke??) Wat voor videokaart is goed ervoor? (Onboard goed genoeg?) Alvast bedankt!
  • mm ik denk dat je gewoon beter een radeon 8500 / 7500 kan nemen..eventueel all-in-wonder..die zijn niet zo duur d8 ik..en een pentium {wegens koeling wat je zelf al bed8 had} 8) maar onboard kan ook genoeg zijn..ik wee nie cker..maar je kan altijd iets beter nemen he? of je neemt gewoon riva tnt 2 ofzo..erguns 2e hands op de kop tikken.
  • Hoeft ie alleen powerpoint presentaties af te spelen? Dan kun je net zo goed een 486 er neer zetten. Of misschien iets meer als er wat effecten bij komen. Trouwens tegenwoordig worden de AMD's niet mee warmer dan de Intel tegenhangers. Als je een koel en energiezuinig systeem wilt moet je een VIA systeem kopen.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.