Vraag & Antwoord

Grafisch

[Flash] - Button animatie

4 antwoorden
  • Hallo, Tijdens het ontwerpen van mijn site ben ik op het volgende probleem gestoten : -Ik zou graag hebben dat wanneer je met je muis over bijvoorbeeld een bol gaat, deze naar beneden verschuift en tegelijk groter wordt. Daarna zou je erop moeten klikken om naar de pagina te kunnen. Is dit überhaupt wel mogelijk in Flash ? Zoja, kan iemand me helpen? Thx
  • Ja dat is mogelijk maar je moet je wel eerst in het programma verdiepen. Wat heb je tot nu toe? laat eens zien
  • [url=http://home.scarlet.be/~louagep/NavBar1.html]Dit[/url] is wat ik heb. Ik heb het gemaakt door die bollen als button te definieren en dan bij de "over" event gewoon de bol verplaatst en groter gemaakt. Maar zoals je ziet is het niet echt vloeiend :-?
  • Verander de X-Y positie van de grote bol, Zet de overgang in een timeline en gebruik meer frames om de overgang soepeler te maken. Gebruik de resize functie, gebruik de place functie. Nu is de overgang van klein naar boem groot, Dit moet worden; klein, ietsgroter, ietsgroter, ietsgroter, enz. groot Verder kun je misschien iets doen met de functie; Speed up towards end en slow down at start Kun je hier iets mee?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.