Vraag & Antwoord

Grafisch

Goudkleur printen

3 antwoorden
  • Ik zag elders op het net een vraag over goudkleur printen en werd daardoor zelf nieuwsgierig: Beetje klooien met photoshop levert met glossy paper slechte imitatie op. Ik heb ook wel eens speciaal papier gezien dat het geheel een gouglans geeft. Weet iemand hier een aardige "doe het zelfoplossing" voor??
  • Volgens http://rottnrollracing.netfirms.com/GoldText.html Schijnt het in photoshop 7 niet zo'n probleem te zijn het op je scherm te doen en zal het dus ook wel uit de printer rollen. Zal zelf moeten checken of dit eventueel met vesie 5 gaat. [maar nu even niet :D ] Iemand nog andere suggesties?
  • Nederlandse link http://pspdutch.org/tutorials7/goudenletters7/goudenletters7.htm zal het ook wel doen. Zelf heb ik in fotoshop 5 even zitten "klooien": Texttool en kleur "Focoltone 1157" kiezen en daarmee tekst op zwarte of diepblauwe tikken, geeft geprint een beter resultaat dan ik mij kon herinneren. Kan aan mijn huidige inktkeuze (Lysonic) liggen of mijn ogen worden slechter [ook wat dit betreft] :D . Misschien heeft iemand nog iets aan dit ge-o.h. Het was niet de bedoeling berichtjes aan mezelf te sturen.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.