Vraag & Antwoord

Grafisch

Photoshop 7 - Aanduiding op iedere afbeelding

4 antwoorden
  • Hallo, sinds kort krijg ik op iedere afbeelding die ik open in Photoshop 7 een [url=http://home.scarlet.be/~louagep/ct/ap7.jpg]aanduiding[/url], in de linkerbovenhoek. Is het mogelijk dat uit te schakelen? Ik weet niet waar het voor dient en ik vind het vervelend. Alvast bedankt voor jullie reacties.
  • [quote:3899090882="mlouage"]Hallo, sinds kort krijg ik op iedere afbeelding die ik open in Photoshop 7 een [url=http://home.scarlet.be/~louagep/ct/ap7.jpg]aanduiding[/url], in de linkerbovenhoek. Is het mogelijk dat uit te schakelen? Ik weet niet waar het voor dient en ik vind het vervelend. Alvast bedankt voor jullie reacties.[/quote:3899090882] Het dient voor de slices aan te geven. Pak maar eens de slice tool, dan zal je het zo zien. Hoe je het wegkrijgt is mij ook een raadsel.
  • Idd de slices tool. Nu die nog wegkrijgen :-?
  • Ik heb zelf nog wat zitten zoeken en opeens viel mijn oog erop. -Selecteer de Slicestool -Klik op Hide auto slices in de toolbar. [url=http://home.scarlet.be/~louagep/ct/slices.jpg]Afbeelding[/url] Soms kan het toch zo eenvoudig zijn 8)

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.