Vraag & Antwoord

Grafisch

Beschadigde JPG-bestanden

3 antwoorden
  • Help! Bij het kopieren van mijn vakantiefoto's van de SD-kaart uit mijn fotocamera naar de harde schijf is de helft van de jpg-bestanden waarschijnlijk beschadigd. Nog erger is, dat de SD-kaart onleesbaar is geworden. Ik had zo'n 370 foto's van een rondreis in Turkije, waarvan er nog 200 in fotobewerking programma's te openen zijn. Bij de rest krijg ik de mededeling, dat het geen jpg-bestand is. Dit terwijl de extensie nog steeds .jpg is. De bestanden hebben ongeveer dezelfde bestandsgrootte als de foto's die ik nog wel kan openen. Heeft iemand tips? :(
  • Misschien kan je hier wat mee: [url=http://www.google.nl/search?q=recover+files+from+SD+card&ie=UTF-8&hl=nl&btnG=Google+zoeken&lr=]Recover files from SD card[/url]?
  • misschien werkt dit ook wel! , bij mij in ieder geval wel [b:b9f8f102e3]pc inspector smart recovery[/b:b9f8f102e3] [url]http://www.pcinspector.de/smart_media_recovery/uk/welcome.htm[/url] of probeer is een ander grafisch programma om in te lezen c.q te belijken van een aantal jpg's is waarschijnlijk de header beschadigd waardoor je programma ze niet goed in kan lezen. sommige andere programma's zijn iets minder kritisch, waardoor het wellicht wel mee lukt ( acdsee , iranview ??

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.