Vraag & Antwoord

Grafisch

quark bestand ergens anders openen?

Anoniem
kid jansen
20 antwoorden
 • Hallo,
  ik moet mijn huiswerk in Quark express maken. Maar mijn printer maakte veel vlekken en nu weigert het te printen. Nu wil ik het ergens anders printen. Maar op die andere computers staat geen Quark express. Ik kan het bestand ook niet exporteren als PDF, want dan heeft ie iets nodig. Distiller ofzoiets, dat heb ik niet.
  Ik kan (meestal moet ik figuren maken voor mijn huiswerk) de figuren ook niet kopieren of plakken in Word. In Word kan ik mijn huiswerk niet maken want ik moet soms figuren zuiver in milimeters tegen elkaar zetten.

  Bestaat er iets gratis ofzo dat ik kan gebruiken om een Quark express bestand een pdf van te maken? Want ik heb het maar tijdelijk nodig.
  Of is er een andere manier dat ik de bestanden kan uitprinten op een andere computer?

  Bedankt alvast… :cry:
 • Een gratis (en prima) PDF "printer"
  http://sector7g.wurzel6.de/pdfcreator/index_en.htm

  NA installatie heb je er een virtuele printer bij die PDFjes maakt
 • Nou ik heb het geinstalleerd, versie 4. Maar ik begrijp er niks van, ik heb me computer opnieuw opgestart. Ik open dus die PDF creator, en ik probeer mijn quark bestand te openen maar dan geeft ie een error en sluit het programmaatje… hij zegt dan "Input past end of file"

  Wat is een postscript file? Moet ik mijn quark bestand opslaan als postscript? Waar staat dat?

  weeh is er iets simpelers??
  ik kan zo niet verder met mijn huiswerk… :cry:
 • Dit soort programma's installeert meestal een virtuele printer. Daar druk je dus niet op papier mee af, maar naar een pdf bestand. Hier is er nog een goed werkende. Let op, je moet twee dingen downloaden.

  http://www.acrosoftware.com/Products/CutePDF/writer.asp
 • [quote:015cf52161="gerben"]Dit soort programma's installeert meestal een virtuele printer. (…)[/quote:015cf52161]

  En om het antwoord helemaal volledig te maken: dan open je dus je .qxd bestand, kiest afdrukken, selecteer daar de geïnstalleerde virtuele printer -et voila- de .pdf-file wordt gemaakt.

  Succes!
 • geef wel een naam aan dat .pdf bestand anders worddt er commentaar gegeven van windows
 • Och, als je dat zelf niet kunt bedenken, moet je maar een ander vak kiezen…
 • [quote:8d2315f6fa="gerben"]Och, als je dat zelf niet kunt bedenken, moet je maar een ander vak kiezen…[/quote:8d2315f6fa]

  Misschien een beetje te hard dat oordeel.
  Kan zomaar zijn dat de TS een eerste jaars student is van een grafimedia opleiding. Hij/zij is dan nu 1,5 week bezig en vele dingen zijn nog nieuw voor hem/haar.

  no offence natuurlijk :D
 • [quote:39b3d7d68d="Error404"]Een gratis (en prima) PDF "printer"
  http://sector7g.wurzel6.de/pdfcreator/index_en.htm

  NA installatie heb je er een virtuele printer bij die PDFjes maakt[/quote:39b3d7d68d]

  Ok ik wil deze (PDFcreator 4) nu deinstalleren om die andere CutePDF uit te proberen, maar ik kan hem niet eruithalen omdat het steeds om INSTALL.LOG vraagt. Hoe krijg ik deze zo compleet mogelijk van mijn computer af (met reg key)?
 • In het mapje van PDF creator zit een bestand unins000.exe daar 2x op klikken de rest wijst zichzelf
 • [quote:ce9ccc69a8="Error404"]In het mapje van PDF creator zit een bestand unins000.exe daar 2x op klikken de rest wijst zichzelf[/quote:ce9ccc69a8]

  Dat heb ik niet, bij mij heet het bestand: UNWISE.EXE en als ik daarop klik dan vraagt het om de INSTALL.LOG
 • kan je het hele programma opnieuw installeren, en dan alsnog met dat unwise progje verwijderen.
 • [quote:fa801d53ed="D'acide"]kan je het hele programma opnieuw installeren, en dan alsnog met dat unwise progje verwijderen.[/quote:fa801d53ed]

  hoi,
  ik heb dat gedaan maar weer als ik op unwise klik of via deze computer programmas verwijderen, doe dan zoekt het weer Install.log
 • Zo te zien heet Error 404 niet voor niks zo, hij geeft mensen links naar corrupte programma's die onvolledig installeren en foutmeldingen geven. Download Adobe Acrobat 6 pro trial, die kan het sowieso, en trials kosten ook niks in de probeerperiode. http://www.adobe.com/products/acrobatpro/tryout.html
 • [quote:fba0f16d93="kid jansen"]Zo te zien heet Error 404 niet voor niks zo, hij geeft mensen links naar corrupte programma's die onvolledig installeren en foutmeldingen geven. Download Adobe Acrobat 6 pro trial, die kan het sowieso, en trials kosten ook niks in de probeerperiode. http://www.adobe.com/products/acrobatpro/tryout.html[/quote:fba0f16d93]

  He kiddo (jij doet je naam i.i.g ook eer aan), het is een prima programma hoor ! Echter zo te zien heeft tutje versie 4 geinstalleerd, de huidige versie is 0.8. Hoe het komt dat deze zich niet laat deinstalleren weet ik ook niet. Maar schuif niet de schuld op mij af! Het zijn geen corrupte bestanden. En ik ben er niet op uit om anderen op te zadelen met kl*te software.

  Ik gebruik het programma al heel lang en het werkt prima. Hier kon ik 'm zo installeren en deinstalleren.
 • Neem me niet kwalijk, dan lach het aan tutje of haar pc, wat betreft mijn naam eer aan doen, dat valt wel mee dacht ik zo. Ik heet overigens echt Kid Jansen, maar ik neem aan dat jij geen error 404 heet.
  Maar is er voor dat programma dan geen alternative, maar wel legale, download locatie
 • @kid jansen :

  OK no hard feelings!
  En mijn wederzijdse excuses voor het maken van mijn opmerking.

  De link naar het programma is overigens volledig legaal en staat op de grootste opensource website :

  https://sourceforge.net/project/showfiles.php?group_id=57796

  Groet Marco
 • Raar, ik neem aan dat je daar dan goed werkende bestanden kan downloaden, zal wel aan tutje liggen.
 • toch blijf ik er bij dat acrobat 6 pro beter is, om met pdf te werken, bestanden naar pdf omzetten en pdf naar andere types terugzetten. En het was toch tijdelijk, dus kan je net zo goed een trial nemen, en adobe heeft die van acrobat 6 pro op http://www.adobe.com/products/acrobatpro/tryout.html
 • Nou het is nu opgelost hoor. Die pdf creator doet het nu wel. En ik heb nu een regcleaner dus als ik het van me computer af wil gooi ik het wel handmatig eraf. Want die unwise ding doet het nog steeds niet van pdf creator 0.4.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.