Vraag & Antwoord

Grafisch

Digitaal fotoalbum

3 antwoorden
  • Hallo Forummers, Ik heb allerlei foto's bewerkt met het proggie PSP8 maar nu wil ik ze in een album plaatsen als slideshow met muziek..........welk programma raden jullie me aan? Ik ken het programma pro show gold maar wil iets uitgebreider gaan. Dus geen fotobewerkingsprogramma!
  • Voor je programmakeuze maakt het heel erg uit of je je album wil publiceren op het internet of niet. Hoeft dit niet dan kan je bijvoorbeeld Powerpoint gebruiken. Als je het wel wil kan je bijvoorbeeld flash gebruiken, maar dit is een ingewikkeld programma en het kost veel tijd.
  • Hoi, Ik ben het met oscar eens dat het nogal een verschil is waarvoor je het wil gebruiken.. Ik zou ook zeggen: Internet: Flash Voor op dvd: Hiervoor kan je bv de betere editing progjes gebruiken. Hier zitten ook de betere tweens en fades inbegrepen. Denk dan bv aan Final cut pro of adobe premiere... Ik moet zeggen dat proshow gold best uitgebreid is.. Ikzelf ben laatst aan het hobbyen geweest met Idvd van Apple. Hier kwam zeker ook mooi werk uit. Vooral omdat je hier meteen een menu kan inrichten en er muziek bij kan zetten.. Gr. J-P

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.