Vraag & Antwoord

Grafisch

Andere kleur aan vorm geven

4 antwoorden
  • Ik heb een eps-bestand met hierin zwarte vormen op een transparante achtergrond. Nu wil ik deze een bepaalde kleur rood geven (dus ipv zwart, helemaal rood), hoe doe ik dat? (Heb hier alleen PSP.)
  • Ok, laat ik het anders stellen. Ziehier dit plaatje: [img:aa2534f0bc]http://www.silverflux.nl/Anders/kiekendief.gif[/img:aa2534f0bc] Hoe verander ik het zwart in mijn tint rood?
  • [img:bb50d72826]http://www.parkietenfreak.nl/images3/rodevogel.jpg[/img:bb50d72826] In Adobe photoshop: Het plaatje kopieren als RGB, dus niet als greyscale. Vervolgens de kleur rood kiezen en met de verfpot over de zwarte vogel gaan. Dan wordt ie rood! :D Het kan zeker ook in PSP maar dat programma heb ik niet. Mocht het niet lukken, laat het dan laat het maar weten dan maak ik hem wel voor je in de juiste tint rood. Succes!
  • Thanx! Ja wist dat 't zo ongeveer moest, maar heb waar ik meestal zit geen Photoshop (nog ff erop zetten...). In PSP werkte het zo niet, maar ik zat dus iig in de goeie richting ;) Ik kan btw pas aan het einde van de week met het echte bestand aan de gang...

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.