Vraag & Antwoord

Grafisch

Hulp met een banner

3 antwoorden
  • Ik moet voor school een banner maken en dit is de eerste keer dat ik dit doe :o Hij moet op mij page komen die nog volop ik aanmaak is. (ben nu 1dag bezig :P) Ik zit nu van alles te proberen en dit is zo'n beetje mij basis. Het hoeft geen pr0 banner te zijn, maar ik wil hem een beetje mooi maken en vroeg me af hoe de 2 plaatjes inelkaar laat overkomen. Dus zeg maar dat het zwart langszaam groen word. Welke programma is daar het beste voor? (dat powered by... gaat nog weg trouwens :P) [img:38ec6d95d2]http://pic4.picturetrail.com/VOL705/2571533/5112242/71872501.jpg[/img:38ec6d95d2] Hoop dat iemand mij kan helpen in beginners taal 8) edit. hij staat hier verkeerd volgens mij :oops: Ik vraag even iemand of hij hem verplaatst
  • Een pistool in een banner :x moet dat nou echt? Enfin, je kunt het met de gradient tool doen in Adobe Photoshop. Je kunt linksboven in de werkbalk dubbelklikken op de gradient en vervolgens de kleuren instellen die je wilt gebruiken. Lees eventueel even de helptekst.
  • ksnap het niet echt helemaal... moet het nou een soort animated gif worden of gewoon zonder motion effects en dus met opacity in Adobe PS?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.