Vraag & Antwoord

Grafisch

Internet Explorer / Firefox Logo

4 antwoorden
  • Hoi allemaal! Ik ben op zoek naar mooie IE / Firefox logo's op het liefst een witte achtergrond en van een behoorlijk formaat (1000px x 1000px of meer). Kan dit op internet toch slecht vinden (kan aan mij liggen uiteraard ;)), Opera heeft wel mooie grote logo's op hun site. Iemand een linkje? Bij voorbaat hartelijk dank!
  • Firefox: http://www.tt-digital.de/bilder/mozilla/firefox_01_1600.png
  • Ja dat soort plaatjes heb ik meer gezien, alleen die achtergrondkleur maakt het wat lastig omdat de schaduw overloopt in deze kleur en dus is de achtergrondkleur moeilijk wit te maken denk ik.... dus zoek iets met een echt witte achtergrond... bedankt voor de link iig :)
  • [quote:ad7ad70961="MSBlaster"]Ja dat soort plaatjes heb ik meer gezien, alleen die achtergrondkleur maakt het wat lastig omdat de schaduw overloopt in deze kleur en dus is de achtergrondkleur moeilijk wit te maken denk ik.... dus zoek iets met een echt witte achtergrond... bedankt voor de link iig :)[/quote:ad7ad70961] Dat valt mee hoor, alsjeblieft: http://members.chello.nl/j.swinkels4/Firefoxlogo.jpg

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.