Vraag & Antwoord

Grafisch

Wacom Graphire3

Anoniem
None
4 antwoorden
 • Heeft iemand ervaring met dit grafisch tablet. Ik zoek een grafisch tekentablet om te gebruiken voor fotobewerking in Photoshop cs. Is dit tablet van Wacom een goede keus of heeft iemand een betere optie.
 • Hoi!

  Om te beginnen heb ik al dik 5 jaar ervaring met wacom tablets…

  Ik kan het je echt aanbevelen. Het is effe wennen maar als het goed is kan je het snel onder de knie krijgen. Vooral de houding van je hand kan veel uitmaken in het gebruik. Verder is een groot voordeel dat de pen zelf geen batterij heeft waardoor de frequenty hoger is. Normaal wordt hier op bezuinigd vanwege de levensduur van de batterij. Ik zou gaan voor het A5 formaat! (zie linkje in mijn onderschrift..) Ook de effe de tijd nemen om de driver goed in te stellen. Daar heb je later veel profeit van!

  Succes met je keuze..

  Ennuh, Wacom mag je gerust de "Rolls" onder de tablets noemen

  Gr. J-P
 • Volledig eens met bovenstaande. Heb zelf al jaren zo'n klein Graphire-tabletje (A6) van Wacom en ondanks z'n geringe afmetingen bevalt ie prima, doet 't altijd, nooit iets mee aan de hand, werkt soepel en nauwkeurig.

  Bijkomend voordeel: met rechts zo'n tablet en links een gewone muis ben ik bijna ongemerkt van een dreigende RSI afgekomen, met wat oefening kan ik nu zowel rechtshandig als linkshandig muizen, kan ik iedereen met RSI-klachten aanbevelen.

  Je moet eens op de site van Wacom kijken, tijdje geleden heb ik even gewerkt met die nieuwe Intuos 3…..
  mooi dingetje hoor :wink: .
 • gebruik ook de wacom, zeer tevreden over, niet alleen voor fotobewerking maar ook gewoon in het dagelijks kantoorgebruik.
  enige nadeel: af en toe denkt iemand dat de pen een gewone pen is…….en die los bestellen is duur

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.