Vraag & Antwoord

Grafisch

fout converteren AutoCAD DWG naar Acrobat PDF

Anoniem
kid jansen
4 antwoorden
 • Ik heb een paar DWG bestanden van AutoCAD 2004 (allemaal 3D) en die wil ik converteren naar Acrobat PDF. Nou zou dit allemaal prima moeten kunnen, en het is ook twee keer gelukt. Maar om de een of andere raare reden krijg ik nu steeds een foutmelding.

  ik open AutoCAD, open de DWG in AutoCAD, klik op de button "Convert to Adobe PDF". Dan verschijnt er een wizard waar in de rechter kolom Model staat, die kan je met Add toevoegen. Vervolgens klik op OK, dan wordt er gevraagd of ik de "layers" wil bewaren of dat ik ze vlak maak, sinds ik geen gebruik heb gemaakt van lagen laat ik hem gewoon op standaard "Flatten all layers" staan. Klik op "continue", volgende scherm op "convert".
  Dan wordt er een locatie gevraagd om de pdf op te slaan. Ik geef een locatie en klik op "OK", hij begint met converteren, status balk loopt vol tot ongeveer 1/5 deel, dan komt er een scherm overheen met twee statusbalken die synchroon oplopen, maar al heel snel stoppen met vol lopen, dat scherm verdwijnt onvoltooid en ik krijg de melding "Adobe PDF printer failed to create the PDF file".


  Ik gebruik AutoCAD 2004, en Adobe Acrobat 7.0 Professional, WinXP Home, systeem voldoet aan eisen van software.


  Is er iemand die mij met dit probleem kan helpen?

  Mvg,

  Kid
 • wat gebeurt er als je i.p.v. "convert to pdf", probeert te printen naar acrobat distiller?
 • gebruik anders deze als default printer
 • ik snap er nou helemaal niks meer van, hij werkt wel als het een van de eerste dingen is die ik doe na dat m'n pc is opgestart, wacht ik te lang dan doet hij niks. En ik kan er ook maar een converteren, als ik daarna een tweede probeer te converteren krijg ik weer die foutmelding.

  Ik ga ff dat met Acrobat Distiller proberen…

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.