Vraag & Antwoord

Grafisch

ervaringen met Artweaver?

3 antwoorden
  • Wellicht dat er mensen zijn die ´de grote namen´ eens een hak willen zetten, bijvoorbeeld Paintshop pro of Photoshop. Probeer eens het programma Artweaver. Ik heb het hier in de klas een paar keer laten gebruiken en het kan verdacht veel van hetzelfde werk. Voordeel is dat het (nog) gratis is, nadeel (zal ik vooraf al even geven) is dat het in een enkel geval wil crashen tijdens het afsluiten. Maar, dan heb ik het over één op de 32 keer. Werkt met lagen, heeft een vrij snel te doorgronden menustructuur, kortom, voor een paar cent (het downloaden) een grafisch progje. Mijn vraag: Zijn er echte voordelen als je pakketen zoals PS / PSP hgebruikt? Enneuuuu..... wie neemt het op om hier een tutorial aan te wagen op basisschoolniveau? Thor2002
  • Ik ken het programma niet, maar heb je het [url=http://www.artweaver.de/download.php?b2a14d53011bff897d807b55b155ad49] nederlandse languagepack [/url] al? (is wel geen tutorial, maar helpt je leerlingen mogelijk toch op weg?
  • Ik gebruik artweaver al weer een tijdje. Het is een painter clone ,maar dan de oudere versie's van painter. Werkt wel makkelijk en van craches heb ik hier totaal geen last. ook mijn wacom wordt ondersteund :) Vraag mij alleen af of het eigelijk geen gehacked programmaatje is omdat artweaver er wel heel erg op painter lijkt.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.