Vraag & Antwoord

Grafisch

afbeelding na drukken thumbnail centreren in blad

5 antwoorden
  • Dag beste, als ik een foto wil bekijken via een thumbnail, opent deze op een blanco pagina(dit zou graag grijs zijn) en steeds linksboven. Hoe pas ik dit aan aub? Mvg, Eddy :oops:
  • Wat open je waar en hoe? Koffiedikkijken is niet mijn sterkste kant.
  • <center><a href="swamol/swamol2.jpg"></center><img alt="Swa Van Dael" src="swamol/tn_swamol2.jpg" border="0" height="64" width="70" ></a> dit is de link die ik gebruik om de foto te openen bij mijn vriend. maar ik zou deze graag geopend zien in het midden v.h. blad klil op paintings in het menu en op de eerste thumbnail http://home.scarlet.be/~fv968563 mvg eddy
  • In de HTML verwijs je naar een JPG bestand wat in Internet Explorer geopend moet worden. Dit gebeurt standaard in een leeg scherm, linksbovenin, met de standaardachtergrond kleur van Internet Explorer (wit). Als de locatie van de afbeelding op een andere plek moet komen te staan met een andere achtergrondkleur dan zal je dat in een HTML bestand moeten gieten.
  • Een aardige methode in dit soort gevallen is een javascriptje. Daarmee genereer je dan een nieuw venster, plus de html die daarin hoort. Of je bepaalt er de afmetingen van de afbeelding mee, resizet het venster en centreert het.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.