Vraag & Antwoord

Grafisch

CD branden van Powerpoint presentatie

Anoniem
f.j.stols
4 antwoorden
 • Van een reis per schip langs vele havensteden is een powerpoint presentatie gemaakt met tussen dia's met tekst.
  Aantal Dia's totaal 391. Als ik deze op een CD wil branden krijg ik de mededeling EROR; bij het openen van powerpoint is een ernsige fout ontstaan. Ga ik toch door met branden dan lukt dit niet.
  Met welk programma kan ik de dia's weer terug converteren naar Jpeg formaat. Daarin lukte het branden wel echter helaas is de resolutie dan erg laag, eigenlijk niet om aan te zien.
  Wie weet raad, ik worstel al ruim 1 jaar met dat probleem.

  m.v.gr

  Olsthoorn
 • Is de resolutie (gezien je opmerking in die richting) misschien meer dan 2 MB per dia? Een vrij gebruikelijke afmeting als je niet comprimeert.
  In dat geval is het heel simpel, ze passen niet op één CD, en de oplossing is dan net zo simpel, verdeel de presentatie over 2 CD's. Vergeet niet dat Powerpoint zelf ook de nodige ruimte opslokt waardoor het wellicht net niet past.
 • je zou ook kunnen proberen het op een dvd te branden, maar dan moeten natuurlijk wel brander en de pc waarme je PPT bekijkt geschikt zijn.
  Mijn ervaring is als de jpg-prent veel te groot is het iedere keer eindeloos veel moeite kost dat in een ppt-frame te persen, en zeker als dat 391 keer gebeuren moet!
 • Beste F.J. Stols

  Daar heb ik ook al aan gedacht en ook een poging gedaan met 10 dia's ook dat ging niet.

  DVD heb ik ook geprobeerd, dat lukt ook niet

  De computer is speciaal ingericht voor het office pakket, ik geef daar les in als docent, ik zou mij diep moeten schamen zo'n eenvoudige opdracht niet te kunnen volbrengen, maar ja ik ben ook maar een mens

  De volgende vragen zijn alle gepaseerd:

  Kan powerpiont maar 100 dia's aan, nee in principe is dat afhankelijk van de opslagruimte van de computer.
  Zijn de tussen dia's met tekst de oorzaak, verschil in formaat of zo, nee de fotodia's zijn ingevoegd en dus geconverteerd van Jpeg naar ppt en de tekst dia zijn in powerpoint zelf gemaakt dus ook ppt.
  Waarom wil je de dia's in powerpoint branden, omdat het brandformaat van Jpeg dia's naar branden, in het Mpeg 1 formaat moet geschieden en dat is bar slechte kwaliteit, daarom.

  M.v.gr.
  Theo Olsthoorn

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord