Vraag & Antwoord

Grafisch

Wie weet hoe deze stijl heet?

6 antwoorden
  • Heeft iemand een idee hoe de stijl heet in de volgende foto? [img:be128881b4]http://nieuwleven.nu/duif.jpg[/img:be128881b4] Alvast bedankt
  • 't Lijkt me Japans, maar of je van een stijl kunt spreken. Doet me in de verte wat denken aan Manga.
  • Duidelijk allegorisch... New Age? [size=9:0656a0c533]Nu op het grafisch? forum: XP-thema-vezoekjes, driver-vraagjes, DX10-weetjes, recovery-aub!-tjes, help! toepassingfoutjes etc….het zal vast de vakantietijd zijn.[/size:0656a0c533] :roll:
  • Ik doel eigenlijk meer op de grafische stijl van het plaatjes niet de sfeer die het uitstraald, ik wil namelijk zelf ook grafische bestanden gaan maken in zo een stijl. Maar kan geen goede tutorial vinden. Maar toch bedankt voor jullie reacties Groeten Fetox
  • Een ‘Graphic Style’ (zoals jij het blijkbaar bedoelt) is niks anders dan een eenvoudig ontwerp zoals een logo of icon, wat je voor meerdere doeleinden kunt gebruiken. Verder kan het in een tekenprogramma ook een simpele bewerking zijn (op tekst gebaseerd, wat je in een bibliotheek kunt opslaan, en aan een pad of lijn koppelt om deze een bepaalde effect te geven). En deze duif is nou net méér dan een ‘verzameling paden met effecten’, precies zoals een schilderij meer is dan een verzameling verf. Dus wat wil je eigenlijk? Formuleer ‘ns een duidelijke vraag. Zo is het nog erg vaag.
  • Kijk eens bij Shoot 'n shop naar de tutorial "van foto naar cartoon" http://www.shootnshop.nl/showtut.php?id=338&pagina=3 Wellicht heb je daar iets aan?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.