Vraag & Antwoord

Grafisch

FarCry Textures

5 antwoorden
  • Hallo, Ik ben het spel far cry aan het spelen maar de textures van verschillende objecten etc. die worden heel raar weergegeven. Zo is ineens een muur van een gebouw en de grond waarop ik sta ineens wit met grijs, en dan verandert hij weer ineens in de goede kleur.. Heel raar. Kan dit aan mijn grafische kaart liggen? Of kan het eraan liggen dat ik de grafische specs wat lager moet zetten bijv? Waar kan het aan liggen? Greetz en bedankt alvast!!
  • Kan inderdaad wel aan de kaart liggen. Spel wel geupdatet met de laatste patch? Wellicht helpt die ook.
  • misschien de [url=http://www.ubi.com/US/Downloads/Info.aspx?dlId=691]Patch [/url]downloaden. of probeer dit eens zet de [b:aac79f07b0]write combining[/b:aac79f07b0] is uit. klik rechts op een achtergrond ga vervolgens naar >properties>settings>advance>troubleshoot> en zet de [b:aac79f07b0]write combining[/b:aac79f07b0] uit.
  • Nou, ik heb patch 1.4 dat is als het goed is de nieuwste. Ik heb ook gecombineerd schrijven uitgezet (Was in het nederlands;)) en dat helpt ook niet. Die rare gekleurde textures zijn tot nu toe wel weg, maar de bodem, de grond waar je op loopt en als je duikt in het water de bodem daarvan, die worden regelmatig zwart weergegeven. Stukken daarvan in ieder geval. Gras, bomen en whatever wat erop staat is allemaal pico bello te zien. Waar kan het aan liggen dat de textures van de bodem ineens wegvallen?
  • Nou, ik heb een paar screenshots geüpload zodat jullie het kunnen zien waar ik het over heb. Dit zijn de links: http://i208.photobucket.com/albums/bb182/phonebooth78/FarCry0000.jpg http://i208.photobucket.com/albums/bb182/phonebooth78/FarCry0001.jpg http://i208.photobucket.com/albums/bb182/phonebooth78/FarCry0002.jpg Op foto 0000 zie je de rare gebouwen-textures, ze worden wel weer gegeven maar in 4 kleuren ofzo of monochroom lijkt het wel.. Op 0001 zie je dat verschillende tiles van de vloer zwart zijn. Soms is dit wel de hele vloer om je heen. En op 0002 zie je wat ik vandaag voor het eerst zag. Verder nog nooit gezien. Het zal misschien met mijn grafische kaart te maken hebben, ik ga kijken bij de instellingen. Als iemand nu weet waar dit aan ligt, zou het heel graag willen weten zodat ik de game normaal kan spelen.. Thanks en Greetz!!

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.