Vraag & Antwoord

Grafisch

Photoshop vraagje

4 antwoorden
  • Met photoshop cs3 wil ik een persoon op een jpeg onherkenbaar maken door hem/haar het hoofd van een sinterklaas of kerstman te geven. Het klinkt misschien een beetje stom en daarom heb ik lang gewacht met het plaatsen van deze vraag maar tot nu toe heeft het mij al vele tientallen uren bezig gehouden. Ik denk aan het gebruik van de lasso maar ik krijg alleen maar rechthoeken. Wie kan mij een beetje op het juiste spoor zetten? Corrie
  • Hey je kunt even met je muis op het lasso icoon gaan staan en een ander kiezen, je hebt 3 keuzes> Magnetisch lasso (Die volgt als een magneet de contouren) Die jij hebt, ''Poligonal'' En je hebt gewoon lasso, dan moet je daarmee even inzoomen en lekker volgen.. Het gebied groter maken nadat je het vlak rond hebt gemaakt = SHIFT indrukken en even erbij halen.. (Volgens mij kan je ook gwoon paar x op de letter ''L'' drukken.) Succes!
  • De magische lasso heeft mij uit de problemen geholpen en uiteraard hiervoor mijn welgemeende dank!
  • Kijk voor vervolgvragen eventueel eens op http://help.adobe.com/nl_NL/Photoshop/10.0/help.html?content=WSfd1234e1c4b69f30ea53e41001031ab64-78ed.html Daar staat best veel uitleg.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.