Vraag & Antwoord

Grafisch

Waarom altijd wachten in photoshop?

6 antwoorden
  • Ik zou zeggen dat mijn e6750 (@3.2 ghz met een geheugen bandbreedte van 10.000mb/s) snel genoeg zou moeten zijn voor adobe photoshop cs3. Echter als ik bijvoorbeeld nieuw plaatje doe moet ik altijd een seconde of 5 wachten. Iemand enige idee waarom dit niet "instant" gebeurd, zoals bij jasc?
  • wat versta je precies onder " als ik bijvoorbeeld nieuw plaatje doe".. bedoel je dan gewoon ctr +n? (dus nieuw document) of bedoel je het openen van een document?
  • Nieuwe afbeelding. Dat je een leeg plaatje krijgt zegmaar (gebruik geen shortcut). Valt onder bestand oid.
  • idd control+n... nu net doet hij het wel snel. Heel vaak als er een plaatje open is niet. Gek genoeg gaat mijn externe HD spinnen als ik control+n doe...
  • hmm das vreeemd.. ctr + n is een standaard shortcut.. zou in feite zelfde tijd behoren te kosten als : bestand-> nieuw kan zijn dat je in photoshop je externe HD als secundary scratch disk in gesteld hebt (preferences-> scratch disk) misschien is je externe HD in een soort van standby modus... en als je dan kiest voor nieuw Doc, dat ie dan eerst moet ontwaken.. ik heb geen idee
  • Daar lijkt het wel op (hd heeft idd stand by) Maar dat scratch disk zie ik zo 1 2 3 niet staan... ik gebruik een nederlandse versie.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.