Vraag & Antwoord

Grafisch

problemen met grafische kaart?

7 antwoorden
  • Kreeg op deze [url=http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=195180&highlight]vraag[/url] (webalbum Picasa opent zich onvolledig) geen antwoord. Ik vraag me af of dat aan een grafische kaart of zo kan liggen?Het vreemde is dat de pc het wèl een tijdje gedaan heeft en nu dus niet meer. Ongeveer 1/5 deel van de foto's op zo'n toegestuud webalbum zijn dan zichtbaar.
  • Misschien wordt het eens tijd om de computer een beetje op te schonen. 1. Ccleaner http://www.ccleaner.com/ 2. Spybot http://www.safer-networking.org/nl/index.html 3. Ad aware http://www.lavasoft.nl/
  • hielp dat maar: al járen laat ik al deze drie programma's (met laatste updates) regelmatig lopen. Maar ik sta open voor meer adviezen!
  • De grafische kaart is het denk ik niet, want dan zou je niet alleen hier problemen mee ondervinden. Heb je al eens een andere browser geprobeerd. - Firefox - Opera - Google Chrome
  • FF is mijn standaardbrowser (zie toevallig [url=http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=195417]hier[/url] )en die andere twee, ga ik voorlopig toch zeker niet gebruiken. En in geval van "nood" kan ik Picasa-webalbum op een andere pc in huis openen, maar da's een heel gedoe.
  • [quote:2c44923a77="f.j.stols"]FF is mijn standaardbrowser (zie toevallig [url=http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=195417]hier[/url] )en die andere twee, ga ik voorlopig toch zeker niet gebruiken. En in geval van "nood" kan ik Picasa-webalbum op een andere pc in huis openen, maar da's een heel gedoe.[/quote:2c44923a77] Je hoeft ook geen andere te gebruiken, alleen om te testen of je op de zelfde PC met een andere browser dit probleem ook hebt, zo kan je namelijk het één en ander uitsluiten.
  • GoogleChrome opgehaald en als tijdelijke standaardbrowser gebruikt: het ging prima. Maarrr... met FF doettie 't ook weer. waarschijnlijk doordat ik FF onlangs clean geïnstalleerd heb. Hartelijk dank, want het heeft me toch verder gebracht!

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.