Vraag & Antwoord

Grafisch

meerdere foto's tegelijkertijd opslaan

5 antwoorden
  • Foto's worden tegenwoordig vaak online gezet na feestjes enzo. Vaak gaat het dan om tientallen foto's die op een site van iemand staan waar je doorheen kan browsen met verschillende pagina's. Is er een mogelijkheid om meerdere foto's tegelijkertijd op te slaan (bijvoorbeeld 10 van 1 pagina). Want 1 voor 1 is nogal tijdrovend, zeker bij veel foto's.
  • Je kunt een hele pagina opslaan, met bijbehorende foto's en andere bestanden. Daarna kun je alles behalve de .jpg afbeeldingen wissen. Verder kun je natuurlijk een download programma gebruiken als httrack. http://www.httrack.com/
  • [quote:b425636e5c="gerben"]Je kunt een hele pagina opslaan, met bijbehorende foto's en andere bestanden. Daarna kun je alles behalve de .jpg afbeeldingen wissen. Verder kun je natuurlijk een download programma gebruiken als httrack. http://www.httrack.com/[/quote:b425636e5c] Bij het opslaan van de pagina zie ik dan alleen maar de kleine versie van de foto's (thumnails). Het is natuurlijk wel de bedoeling het orginele formaat op te slaan van alles. Httrack heeft ook niet het gewenste effect..
  • Als die pagina thumbnails weergeeft, zul je uiteraard de gelinkte foto's niet opslaan. Bij httrack is het denk ik een kwestie van de juiste diepte instellen.
  • [quote:ce37cd1a84="gerben"]Als die pagina thumbnails weergeeft, zul je uiteraard de gelinkte foto's niet opslaan. Bij httrack is het denk ik een kwestie van de juiste diepte instellen.[/quote:ce37cd1a84] Vaak moet je bij dergelijke pagina's wel op de foto's klikken om ze te vergroten..vandaar.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.