Vraag & Antwoord

Grafisch

Splitten Mp3 bestand en extentie.

Anoniem
Passer
3 antwoorden
 • Hoi allen.
  Onderstaand bestand
  — http://img32.imageshack.us/i/raarbestand.jpg/ —
  is een audioboek "de Vliegeraar.mp3" van 290mb die met HJSplit is gewijzigd in 9 bestanden. Toch worden deze gesplitte bestanden niet door de mp3 speler (difrnce) herkend terwijl dat in zijn oorspronkelijke grootte wel aan de orde was. Ik heb toen de bovenstaande 5 extenties is gewijzigd in mp3 en zowaar de computer leest ze wel maar nog steeds wil de mp3 speler er niets mee. De gewijzigde extenties zijn ook flauw van kleur en dus zal het uiteindelijk wel niet de bedoeling zijn dat het zo wordt gedaan. Ik lees op internet ook nog wel iets over een eventueel bijgevoegd .cue bestand maar die zat er niet bij.
  En dus is de vraag? Wat doe ik niet goed en hoe moet het wel. ( een eventueel nieuw progje verdiend natuurlijk wel de freeware voorkeur)
  Doei, Dump.
  Windows XP
 • Buiten het feit dat ik niet goed snap wat dit in 'Grafisch' staat te doen 8) èn de bedenking dat iemand met een oplossing hiervoor onmogelijk je vraag onder grafisch gaat zoeken,

  is het logisch dat je MP3-speler geen niet-MP-bestanden gaat herkennen. Die gesplitte bestanden zijn ten eerste gecomprimeerd en ten tweede 'in stukken gesneden' (gesplit).

  Het zou me dus verwonderen dat - als je de extenties hernoemt naar MP3 - dat je computer die 'herkent' - enfin: wat bedoel je in dit geval met 'herkennen': kan hij ze ook afspelen? (zou me verwonderen mja…)

  Met hjsplit gecomprimeerde en gesplitte bestanden kan je met http://www.freebyte.com/hjsplit/ terug gaan samenvoegen tot het oorspronkelijke bestand(en)

  Lees ook even http://pc-en-internet.infonu.nl/tips-en-tricks/16088-winrar-bincue-en-001-bestanden-openen-uitpakken.html
 • Ten eerste.
  Ik wist niet goed waar deze vraag gesteld moest worden maar ik besef nu ook dat hij in ieder geval niet hier moet. Dus zal ik de vraag ergens anders gaan stellen.
  Ten tweede.
  Ik had denk ik duidelijker moeten zijn en het heeft geen zin hier met mijn vraag verder te gaan. Je gaf het al aan.
  Toch ben ik je dankbaar met je antwoord en ook het feit dat je me er op gewezen hebt. Ik ga mijn best ergens anders doen.
  Bedankt. Doei, Pmud.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.