Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Grafisch

Verwijderde foto's van CF kaart terugkrijgen

Passer
3 antwoorden
 • Ik heb per ongeluk foto's van een fotoshoot, die ik dacht al gekopieerd te hebben naar mijn laptop, verwijderd.

  Het programma [b:bc00cf273f]Disk Investigator[/b:bc00cf273f] ziet de verwijderde bestanden wel. Die geeft hij aan als zijnde gedeleted. Als ik een bestand terughaal maakt hij een mapje aan.

  Als ik de foto open in de [b:bc00cf273f]windows fotogalerie[/b:bc00cf273f] krijg ik de mededeling:

  [i:bc00cf273f]'Deze afbeelding of video kan niet met Fotogalerie worden geopend. Deze bestandsindeling wordt niet ondersteund of u hebt niet de laatste updates voor Fotoglalerie.'[/i:bc00cf273f]

  Er wordt ook geen voorbeeld van de foto weergegeven in de Windows Explorer.

  Als ik het bestand, wat wel wordt aangegeven als JPG-bestand, open in [b:bc00cf273f]Photoshop CS4[/b:bc00cf273f] krijg ik de volgende melding:

  [i:bc00cf273f]'Kan uw verzoek omdat er onbekende of ongeledige JPEG markeringen aangetroffen zijn niet uitvoeren'[/i:bc00cf273f]

  Als ik in Disk Investigator meer dan 1 bestand wil undelete krijg ik de melding 'Difficulties encountered. Do you wish to view the notes?' Dan kan ik kiezen tussen Yes of No. Als ik Yes aanklik krijg ik weer een melding, t.w.:

  [i:bc00cf273f]'1. This program cannot undelete the file "?MG_4946.JPG" - its clusters are in use by another program'[/i:bc00cf273f]

  Ik heb nog een ander programma geprobeerd. [b:bc00cf273f]Image Rescue 3[/b:bc00cf273f], dit programma kan de verwijderde jpeg bestanden helemaal niet terugvinden.

  ————————————————————————————-

  Mijn vraag is nu eigenlijk: Zijn mijn bestanden nu voorgoed naar de knoppen? Of weet iemand nog een oplossing om ze nog terug te toveren. Ik hoop dat iemand mij helpen kan.
 • scandisk heeft een programmetjedat redelijk goed werkt maar gedelete fotos kunnen soms maar half worden terug gehaald.
 • Probeer eens wat andere programma's. Heb je nadat je erachter kwam nieuwe foto's gemaakt op het kaartje?

  http://www.gratissoftwaresite.nl/testlab/+Bestanden+kwijt+wat+is+de+beste+gratis+data+recovery+software
  http://free-backup.info/data-recovery-software.htm

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.