Vraag & Antwoord

Grafisch

rare blauwe vakje met witte pijltje op afb

9 antwoorden
  • [img][img:82406a88be]http://i86.photobucket.com/albums/k100/GJ57/rarepijltjes.jpg[/img:82406a88be] Als ik een map met afbeeldingen open zitten er sinds kort links onder in de hoek van de foto blauwe vakjes met witte pijltjes naar rechts. Irritant groot en heb zo te weinig inzicht wat er op de foto staat. Als ik het beeld op extra grote pictogrammen zet vergroten ze mee. Open ik de foto dan is het weg. Iemand een idee welke instelling ik heb veranderd, eerst was het namelijk niet zo. Heb het ook op een ander forum geprobeerd, helaas nog geen succes.[/img]
  • Probeer die foto's met andere programma's te weergeven, en zie wat er gebeurt. Misschien ligt het aan een bepaald image viewer die jij nu gebruikt. Zou kunnen dat dat programma een demo is of zoiets.
  • helaas, heb het geprobeerd om Paint de standaard viewer te maken nog geen verandering. buiten het feit dat het tekentje gisteren van blauw naar grijs is gegaan.Ik weet alleen helaas niet meer wanneer dat is gebeurd. Ergens bij classificatie[img:bd81c07fd6]http://i86.photobucket.com/albums/k100/GJ57/grijsstreepje.jpg[/img:bd81c07fd6][/img]
  • wellicht bv. Picasa 3 gratis ophalen. Post eens een foto hier, je gaf alleen een printscreentje.
  • Het vlakje verdwijnt ook zodra ik de foto open in welk programma dan ook. het is alleen zichtbaar in de map zoals op het printscreen.
  • welk printscreen programma gebruik je?
  • gewoon de toets printscreen, en dan in paint plakken. het gaat dus om de rare tekentjes links onder in de hoek
  • 1. probeer eens een foto te posten (bijvoorbeeld met http://nl.tinypic.com/ , 2.open de foto eens met een echt foto-bekijkprogramma eventueel Picasa 3, volgens mij moet dat blauwe ding dan weg zijn?
  • [img:a86f20cfc5]http://i86.photobucket.com/albums/k100/GJ57/rarepijltjes.jpg[/img:a86f20cfc5] Het is dus alleen zichtbaar als je op de map klikt waarin de afbeeldingen zijn, je krijgt dan pictogrammen te zien waarop die pijltjes zitten. Open je de foto met welk programma dan ook dan zijn ze weg. het heeft dus iets met de map te maken denk ik.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.