Vraag & Antwoord

Grafisch

Hyperlink

4 antwoorden
  • Iedereen nog de beste wensen voor het jaar 2010. Ik heb een probleem met een hyperlink te maken in Excel, ik heb een database aangemaakt voor mijn DVD collectie. Ik heb 310 films in mijn collectie met een hyperlink naar de cover, die in de map cover zitten. Als ik nu een hyperlink aan wil maken en alles zoals ik al 310 zonder problemen heb gedaan, wil het nu niet meer lukken. Ik weet zeker dat de cover in de map cover, maar als ik dat doe via een link te maken via Excel dan ziet hij hem niet in de map staan :( terwijl hij daar wel inzit. Imand een idee hoe dit kan? Ik werk met IrfanView, windows XP, office 2007 Alvast bedankt. Gr Aad. Ps. ook al maak ik een nieuwe map aan dan ziet hij deze ook niet.
  • dat je op typefouten moet checken hoef ik je niet te vertellen, maar houd je ook rekening met hoofdletters/kleine letters? dat maakt soms verschil, ook intern op systemen.
  • Ik heb niet gevraagd of jij op typefouten wilde letten, Maak jij nooit eens een foutje dan???? ( kinderachtig ) Wel bedankt voor je reactie.
  • hmm, merkwaardig... de boodschap was een andere, dacht ik toch....

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.