Vraag & Antwoord

Grafisch

Foto's op CD kwijt geraakt.

4 antwoorden
  • Hoi, Ik wilde een CD met foto's op mijn PC over kopieren, maar nu heb ik per ongeluk die CD geformatteerd i.p.v. op mijn PC gekopieerd. STOM, STOM, STOM want ik ben bang dat al die foto's weg zijn :cry: Is er misschien nog een manier om die foto's met een of andere programmaatje terug te halen? Bedankt alvast.
  • Probeer [url=http://www.piriform.com/recuva]Recuva[/url] even - is freeware. Enne: je bestanden die je undelete NOOIT op hetzelfde medium laten terugzetten - in dit geval (mocht je het al kunnen): je geredde bestanden niet dadelijk op je CD terug laten branden, maar wel eerst (tot je ze allemaal terug hebt) op je hd, een usb,... plaatsen. Enne nummer twee: en nooit belangrijke data op slechts één enkel medium bewaren: steeds op twee of meer plaatsen (schijven, cd's,dvd's, sticks,...) bewaren ! Nu ja, misschien leer je dit wel door deze ervaring.... ?
  • Kijk eens met isobuster. Oudere sessies zijn daarmee wel terug te halen.
  • Hoi, Ik heb mijn foto's op mijn CD kunnen recoveren met isobuster. Ben er wel blij mee. Gerben ..... bedankt voor de tip. Het waren voor mij belangrijke foto's. Enne Passer ..... bedankt voor je adviezen. Ik heb er van geleerd en heb deze foto's nu ook op verschillende mediums geplaatst. Nogmaals bedankt.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.