Vraag & Antwoord

Grafisch

Halve foto is grijs, miniaturen ok!

6 antwoorden
  • Serie foto's, op de miniaturen zie je de complete foto's, maar zodra je ze openmaakt is de onderste helft grijs. Heb verschillende foto progs gebruikt maar overal hetzelfde. De foto's op een stich gezet en op een andere PC hetzelfde resultaat. Vreemd! Weet iemand mogelijk een oplossing?
  • het ziet er naar uit dat je foto-bestanden beschadigd zijn. als het bestands thumbs.db (dat in elke map met afbeeldingen voorkomt als er ooit miniatuurweergave is geselecteerd, van voor die verminking is kan zich voordoen wat je beschrijft. ga eens naar de betreffende map, kies lijst- of detailweergave, en verwijder of hernoem het bestand thumbs.db. hoe zien de thumbnails eruit als je nadien opnieuw voor miniatuurweergave kiest?
  • Er is geen thumbs.db bestand aanwezig. Het gekke is dat als je de map opent, er soms enkele foto's als pictogram volledig zichtbaar zijn. Ook als ik iets wil wijzigen in een foto wordt er om administrator rechten gevraagd. Ik heb Windows 7.
  • dat is er vast wel, maar je ziet het niet. ga in verkenner naar (ik dacht in w7...) organiseren, mapopties, en vink uit dat verborgen bestanden niet worden weergegeven.
  • Heb het ook wel eens gezien. Mogelijk een defect aan de harddisk. Die zou ik dus maar eens testen. Nog een vraagje: waarom heb je geen backup? Elke harddisk overlijdt een keer, dus het is niet de vraag of je foto's verloren gaan, maar wanneer. http://www.tacktech.com/display.cfm?ttid=287
  • De foto's zijn vanaf een waarschijnlijk niet goed werkend fotokaartje naar de pc overgebracht. Kaartje is inmiddels ook onleesbaar. HDD is ok. M.a.w, het zijn pas gemaakte opnames van een vakantie naar Bali. [/i]

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.