Vraag & Antwoord

Grafisch

tip Maya>vraag XP

Anoniem
None
3 antwoorden
 • Hallo,

  Dit is mijn eerste post op dit forum, en dit leek me het meest geschikst…

  Als eerste een tip, Alias/wavefront, de uitgever van Maya, gaat Maya weggeven vanaf februari2002. Eerst registreren op hun site en dan een jaar het mogen gebruiken als je het maar niet commercieel gebruikt. Nu weet ik niet wat Maya in Nederland kost, maar goedkoop is het niet gezien de prijzen in dollars. Lijkt me een prima deal…

  De link naar Maya : http://www.aliaswavefront.com/en/Community/Special/ple_announce/index.html

  De tip gelezen op : http://www.computerarts.co.uk/news/story.asp?newsFeature=31628

  Dan maar gelijk mijn vraag…
  Maya werkt normaal alleen op windows2000, (en Mac en linux) en ik zit nog te twijfelen om over te stappen naar XP, maar…als je programma's hebt die alleen op windows2000 werken en niet op win98/ME, werken die dan wel op XP home of alleen op XP professional?

  De Maya site is er niet erg lekker duidelijk over, dus vandaar mijn vraag…

  tsjo,
  Hent

 • Hoi,

  aangezien je lettertypes bij je verhaal laat ik hem hier nog ff staan. (dat maakt het net grafisch genoeg kwa onderwerp :wink:) Wanneer niemand hier je vraag kan beantwoorden zal ik hem verplaatsen naar het windowsXP forum.

  Gr. J-P

  ——————
  Klik hier voor mijn laatste wallpaper ontwerp. (*update: 25-09-2001. "C!T Forum verslaafd")


  >>> www.leconte.nl <<<

 • aangezien je lettertypes bij je verhaal laat ik hem hier nog ff staan. (dat maakt het net grafisch genoeg kwa onderwerp :wink:) Wanneer niemand hier je vraag kan beantwoorden zal ik hem verplaatsen naar het windowsXP forum.

  Ehh, lettertypes..?? Was mijn eerste post hier,als ik wat fout gedaan heb, hoort dat onder beginnersgeluk.. :cool
  Mischien was een uitleg van mijn kant meer op z'n plaats geweest wat Maya is, het is een 3d ontwerpprogramma dat de grote concurrent is van 3dstudioMAX…

  Mijn vraag over XP heb ik ondertussen gevonden in het XP forum, daar staat dat dat geen probleem is, ik vroeg het vanwege het feit dat ik enkele grafische programma's heb die alleen op win2000 draaien, o.a. toonboomstudio.

  tsjo,
  Hent

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.