Vraag & Antwoord

Grafisch

Weer probleem met Photoshop...

Anoniem
matthijn99
6 antwoorden
 • Hallo,

  Nadat ik een probleem had met fonts te plaatsen in photoshop(zie ander topic), kom ik nu helemaal niet meer in het programma. Als ik ImageReady (onderdeel photoshop) open krijg ik de foutmelding: 'Could not fully start the apllication because of the AGM library could not be intialized'. Dan kan je alleen op OK drukken en sluit het programma zich.

  Als ik Photoshop zelf opstart krijg ik het volgende: 'Unable to continue because of a hardware or system error. Sorry, but this error is unrecoverable'. Ik heb geen flauw idee waar dit aan kan liggen. Weet iemand wat hier aan de hand is?

  Groeten,

  Niek E.
  niek@niekonline.nl

 • in zo'n situatie zou ik alles eraf halen en opnieuw installeren… maar weet natuurlijk niet of dat helpt
  het is wel een 'echte' PS?

  AGM staat iig voor Adobe Graphics Manager, dat in veel Adobe progs verwerkt zit en zorgt voor het 'renderen' van lettertypes, geloof ik.

  [This message has been edited by matthijn99 (edited 11-01-2002).]

 • quote:
  Originally posted by NiekOnline:
  Als ik Photoshop zelf opstart krijg ik het volgende: 'Unable to continue because of a hardware or system error. Sorry, but this error is unrecoverable'.

  Ik heb de laatste tijd ook veel problemen met photoshop en kreeg vanmiddag ook deze melding. Heb photoshop eraf geknikkerd en gimp geinstalleerd. Effe aan wennen maar doet het wel.

  ——————
  MSN kan er stukken beter uitzien dan nu!!!
  Klik voor online status:Icq: 96366865

  Msn: tom@ikwilhet.nu Aim: thomasroelofs Yahoo: tom_roelofs
 • Ja, ik heb 'mn ook opnieuw geinstalleerd, al 3x zelfs, maar dat helpt niet… Moet ik dan ook misschien de dingen uit het register verwijderen… waar heeft het eigenlijk mee te maken?
 • quote:
  Originally posted by NiekOnline:
  waar heeft het eigenlijk mee te maken?

  Ik ga heel ff verder op de opmerking van Matthijn. Wat hij opmerkte is dus wel degelijk een optie. Je hoort mij niet beweren dat je een illigale versie hebt van Photoshop maar buiten dat wil ik graag ff dit punt doornemen. Photoshop is een programma wat bijna een hele cd-rom in beslag neemt. Toch al gauw een paar honderd Mb! Wanneer zo'n programma gekraakt of gecopieerd wordt gaan ze het vaak ook nog eens uitkleden om er voor te zorgen dat het programma minder groot is om te copieeren. Op deze manier gaat het copieeren sneller en blijft er ruimte over om nog meer software op de cd-rom te plaatsen. Dit "uitkleden" gaat vaak ten koste van de: Filters, lettertypes, tutorials en voorbeeldplaatjes. Soms levert dit problemen op bij het gebruiken van de software in een verder stadium.

  Gr. J-P

  ——————
  Klik hier voor mijn laatste wallpaper ontwerp. (*update: 25-09-2001. "C!T Forum verslaafd")


  >>> www.leconte.nl <<<

 • Het is een legale versie… Dus daar kan het niet aan liggen denk ik…

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.