Vraag & Antwoord

Grafisch

foto via dvd speler?

Anoniem
Toeter84
7 antwoorden
 • Is het mogelijk om ingecande foto's op cd via je dvd speler te bekijken?
 • Ja :smile:

  Grtz Grimmie
 • Uitleggen is ook een vak…

  CD met foto's: in je DVD speler: drive benaderen met je PC: openen?

  Of bedoel je als slideshow ofzo?
 • Of belangrijker nog…
  Bedoel je soms dat je foto's wilt bekijken in een Home-system DVD speler? (Dus niet een dvd speler in je pc, maar in je huiskamer)

  Dat hangt nl. van de DVD speler af. Sommige DVD spelers ondersteunen JPEG formaat, evenals MPEG 2 en hoger, maar zeker niet allemaal.

  Er schijnen programma's op de markt te zijn waarmee je een fotoalbum kunt maken op CD, speciaal om via een DVD speler te kunnen bekijken. Ik heb er zelf geen, maar ik denk dat als je dit vraagt in het forum: Multimedia, DVD, Home-Entertainment, er vast wel iemand is die die proggies kent. :smile:

  Grtz Grimmie
 • Het brandprogramma Nero geeft je bij het maken van een Video CD de mogelijkheid foto's te branden. Je kunt bij de foto's aangeven hoe lang je ze wilt zien. Behalve Nero heb je verder niets nodig. De CD kun je daarna in een externe DVD speler afspelen
 • Ik bedoelde inderdaad via de DVD standalone speler aan de tv.

  Ik zal het eens met nero proberen, bedankt Rcraats!
 • Voor het branden van foto's heb ik in 2001 het programma MAGIX Video de Luxe aangeschaft. Hiermee is het mogelijk om foto-album aan te maken met diverse fade-in en fade-outs en bovendien…. kun je hier nog geluid aan toevoegen. Het programma is eigenlijk bedoeld voor video, maar heeft geen enkele moeite met foto's: een echte aanrader en alleskunner!!
  Prijs: ca. € 45.–.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.