Vraag & Antwoord

Grafisch

quark en HP990

Anoniem
blob
2 antwoorden
  • verschillende bestanden uit quark5 en illustrator8 worden niet of verkeerd uitgeprint op boven genoemde HP.In het verleden is het wel eens goed gegaan.
    HP helpdesk zegt dat de printer niet geschikt is en spreekt over "te zware" programma's.Het gekke is dat mijn oude Epson van 150 euro deze zaken moeiteloos aankon..
    Zijn er aangepaste printerprogramma's ?Of andere oplossingen ?
  • ja bekend probleem.
    zoals je weet laat quark de plaatjes wel. maar als hij ze moet printen heeft hij de orginele plaatjes wel nodig. dus hij maakt geen copy zoals words en dat doet, je moet dus er voor zorgen dat je de plaatjes die je invoegt in je quark bestand, dat je die niet verwijdert en ook nie renamed. maar in de zelfe staat en map laat staan, waarmee je hem ook heb geopend. verder moet je bij quark ook nog iest om zetten in het menutje als je gaat printen, ik weet uit me hooft niet meer hoe dat heet, maar iets in de geest van printen als: en dan moet je quarkexpres bestand kiezen, niet printer. hier bots het vaak met de hp. dus printen als quark bestand. veel suc6. laat me weten of je het is gelukt,

    jaapie

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.