Vraag & Antwoord

Grafisch

Zie geen foto's

Anoniem
J-P Le Conte
4 antwoorden
  • Bij het bekijken van site's op het net zijn van de een op de andere dag de daarbij behorende foto's verdwenen, bijv. op markplaats.nl. In plaats daarvan staat er een rood kruisje en de grootte van het jpg.bestand. Iemans een idee wat er aan de hand kan zijn, mis ik een benodigd bestandje of zo? Graag een helpende hand. Bedankt!
    Kastanje
  • Is het opeens bij meerdere sites? Als het er maar bij een paar zijn ligt het waarschijnlijk niet aan jou, maar aan de maker(s) van de site!
  • Ik heb dit topic ook al ergens anders gelezen, het was geloof ik in OS Windows of in Anders Software ofzo… crossposten is niet gewenst, helemaal niet in het grafisch forum, dit past gewoon totaal niet.

    Aangezien dit voor jou aan marktplaats ligt en niet aan andere sites, ligt het echt aan die site en niet aan andere dingen. Check anders even of je misschien een javascript error te zien krijgt bij het laden, zie linksonderaan in je browser…?


  • je bedoeld zeker dat dit zijn 3e topic al is toeter. Er staat er eentje in software anders/internet anders en nu ook in grafisch.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.