Vraag & Antwoord

Grafisch

Wat vinden jullie van een Canon D670U ?

Anoniem
Eddey
6 antwoorden
 • Uhm, misschien wat meer hardware, maar hoe is de aansluiting?
  Doorgelust via printer? USB?

  Welke OS'en ondersteunen ze?
 • Dat is een scanner.. Hebben jullie daar ervaringen mee ?

  gr. Aswin
 • Nou, nee.
  Maar past deze misschien beter in Hardware Anders?
 • Hoi,

  Ja der wordt nogal veel in het foute forum gepost (en vooral in het Grafisch forum :wink: ). Al die topics over MPG enzo horen hier eigenlijk ook niet thuis…


  Mijn moeder heeft die scanner. Hij bevalt goed. Mooie qualiteit, lekker snel. Ja, wat moet/kan ik er nog meer over zeggen?


  Groetjes, Ed
 • Hoi,

  Het is gewoon een USB scanner. Welke OSsen weet ik zo niet uit mijn hoofd. In ieder geval win98se, want dat draait op de pc van mijn moeder…

  Op de website staat wel het een en ander ( http://www.canon.nl ):

  [quote:68fde1fcb0]De Supercompacte 600 dpi scanner voor thuisgebruik.

  De N670U is een super compacte 600 dpi CIS scanner met een stijlvol design; de perfecte keuze voor de thuisgebruiker. Voor nog meer elegantie is er het luxe model met zeer stijlvolle lichtmetalen klep (N676U). Niet alleen is de CIS sensor geavanceerd met zijn 48 bits kleurendiepte, de software is het ook. Met 3 Easy knoppen, echt één druk op de knop scannen, is de N670U zeer gemakkelijk in het gebruik. Ook heeft Canon een krachtige, nieuwe multi-foto scantechnologie ontwikkeld om het scanproces verder te versnellen. U kunt maximaal tien foto's onder het Z-deksel plaatsen en op een Easy knop drukken.

  De CanoScan N670U biedt bovendien twee nieuwe beeldverbeteringstechnologieën: de eerste technologie is QARE (Quality Automatic Retoucing and Enhancement), voor het verwijderen van stof en krassen op gescande afbeeldingen, zodat ook oude foto's haarscherpe resultaten opleveren. De tweede technologie past automatisch de scannertint en gamma-instellingen aan zodat alle scans een optimaal resultaat opleveren, ongeacht of het om foto's, illustraties of tekst gaat.

  De CanoScan N670U wordt geleverd met een uitgebreide softwarebundel voor zowel de PC als Mac omgeving. Deze bundel bevat een nieuw ScanGear CS-U stuurprogramma, het nieuwe ScanGear Toolbox CS scanner besturingscentrum, ArcSoft PhotoStudio bewerkingssuite en ArcSoft Photobase om uw afbeeldingen veilig in een digitaal album op te slaan. ScanSoft OmniPage OCR software completeert deze bundel om een krachtige hardware en software solution te bieden. [/quote:68fde1fcb0]


  En er zijn de volgende drivers te downen ( http://www.canon-europa.com/cgi-bin/CEDD/list-systems.cgi?catid=4&productid=187 ):


  Mac OS X (Classic Mode)
  Macintosh System 8.6
  Macintosh System 9.0
  Macintosh System 9.1
  Windows 2000 Professional
  Windows 98
  Windows 98SE
  Windows ME
  Windows XP


  Groetjes, Ed
 • ja mooi dingetje.
  ik heb hem zelf pas gekocht, en ben er erg te vreden over, er zit een steun bij waarmee de scanner op z'n zij kan plaatsen waardoor je meer ruimte heb op je bereau. en de kwaliteit is natuurlijk super, verder vreet hij geen stroom omdat hij usb is, geen gehanes met snoeren dus, en hij is lekker snel. het enigge nadeel is dat de softwear van de scnanner onder win2000 spaans is, dit klopt niet helmaal, hoe hier voor zijn vast betere drivers te vinden op het internet.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.