Vraag & Antwoord

Grafisch

Is er een programma die een 360º graden beweging kan maken??

Anoniem
tvhouwel
6 antwoorden
 • deze wist ik ook nog :

  D Joiner : http://www.d-vw.com/

  Stitcher : http://www.realviz.com/

  MGI Photovista is de engine, maar het zit in verschillende softwaretitels van ze : http://www.mgisoft.com/roxio_index.asp
 • Is er iemand die weet of er een programma is die een 360º graden beweging kan maken (bijv.: van een woonkamer).
  Dus dat je "rondom in de kamer" kan rondkijken.

  Het maakt niet uit als het voor PC of MAC is.
  Ik zou er erg mee geholpen zijn.

  Greetings
  MACHINEHEAD
 • Lijkt me sterk, maar je zou het ook kunnen proberen door gebruik te maken van een digitale camera. Vaak kan daar ook een paar min. video mee opgenomen worden, wat voor jou voldoende is… Dat bestandje haal je van je camera en je kunt het gebruiken voor jouw doeleinde.
 • ik neem aan dat je bedoelt software die zo'n 360 opname kan verwerken??
  je hebt er daar namelijk legio van, waaronder quicktimeVR van apple
 • hee, waar heb ik deze vraag eerder gezien?? :-?

  anyways: www.pixaround.com

  t.
 • Wellicht niet echt een betaalbare oplossing (…) maar met 3D studio VIZ kun je met behulp van de SmoothMove panoramic viewer een scene maken, die vervolgens laten renderen, en het resultaat met behulp van een viewer 360 graden rondom bekijken, in en uitzoomen, pannen… Leuke tool, wordt vrij weinig gebruikt. 'In het begin' vertelde wij altijd dat deze viewer uitgebreid kon worden zodat je zelfs naar een ander camera standpunt kon gaan, en daarvandaan de scene bekijken. Dat zou vooral door bedrijven die winkels inrichten gebruikt worden, om de inrichting op voorhand te bekijken en op die manier te kijken of een bepaald product op de juiste hoogte lag…zodat het beter verkoopt. Op
  http://www.ncarchitects.com/smoothmove/smoothmove.htm kwam ik toevallig wat dingen tegen die je kunt gebruiken: de browser plugin, en (waarschijnlijk) wat voorbeelden.
  De viewer geeft je gelijk de link www.smoothmove.com…
  Ik heb net die viewer geïnstalleerd… Even kijken of het allemaal erkt (zo niet dan zet ik het er wel bij, maar ik moet waarschijnlijk mijn browser resetten…)

  Thor.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.