Vraag & Antwoord

Grafisch

Hoe krijg ik 4 photo's op een A4

Anoniem
None
8 antwoorden
 • Hallo allemaal.
  Wie weet hoe ik 4 photo's op een A4 velletje kan krijgen.
  Met welk programma kan dit?
  Ik begin nu pas met digitale photo's en om papier te sparen vroeg ik mij dit af.
  Alvast bedankt voor de reacties.
 • Ik gebruik daar altijd gewoon excel voor, kan je ze invoegen en dan op maat maken….Als je meerdere foto´s op een A4tje wil krijgen en niks meer is dit voor mij de makkelijkste manier.
 • je kan ze ook gewoon in een word document plaatsen……
  invoegen—figuur uit bestand.etc… en dan netjes op papier plaatsen
 • De vraag is met welk beeldbewerkingsprogramma je gewoonlijk werkt. Ik werk bijvoorbeeld met Photo Impact 7 van Ulead (even goed als en op sommige punten zelfs beter dan Paint Shop Pro). Dan kan ik bij het afdrukken de foto precies naar de juiste plaats slepen en afdrukken. Zo druk ik een foto rechtsboven af en een tijdje later een andere foto linksboven of onderaan enz.. Je kunt natuurlijk ook altijd via 'nieuw' enz een nieuw beeld maken met een vier keer zo groot doek (of canvas of hoe jou programma het ook noemt) als van één foto en vier foto's tot één nieuw beeld aan elkaar plakken. Ik gebruik zo bijna alle restjes fotopapier óf voor een aangepaste foto óf voor een proefafdrukje. Zelfs strookjes gebruik ik daarvoor. Ik heb dus heel weinig afval van het glanzende fotopapier. Ik hoop dat ik je op een ideetje heb gebracht.
 • Gewoon de zoek funtie op dit forum gebruiken, e.a. is denk ik al tientalle keren gevraagd :wink:

  Maar ja, welk(e) programma('s) gebruike of heb je in je bezit, er zijn legio methoden

  Greetz Mike
 • Ik gebruik ACDSee hiervoor, hiermee kan je zoveel foto's als je wilt op een pagina zetten, uiteraard wordt het beeld steeds kleiner alsje de verhoudingen juist wilt houden.

  Gaat zeer eenvoudig, geen plakken en knippen o.i.d., gewoon aangeven welke foto's je wilt hebben, hoeveel per rij, hoeveel per kolom, mages aangeven en printen.

  Bert Kuyper
 • [quote:2ff8dd4390="mike leroi"]Gewoon de zoek funtie op dit forum gebruiken, e.a. is denk ik al tientalle keren gevraagd :wink:

  Maar ja, welk(e) programma('s) gebruike of heb je in je bezit, er zijn legio methoden

  Greetz Mike[/quote:2ff8dd4390]
  Leuk voor een sticky topic
 • Bedankt allemaal ik ben er uit hoor :-?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.