Vraag & Antwoord

Grafisch

flikkerend beeld

Anoniem
rakker
10 antwoorden
 • Hallo,
  kan iemand mij helpen met het volgende???
  Ik heb voor de eerste keer digitaal gefotografeerd en alles weggebrand als vcd in nero.
  echter als ik deze cd rom nu in mijn allesspeler stop geeft hij netjes de foto's op de TV. Alleen heb ikmdan uiteraard stilstaand beeld en geeft hij de foto's tintelend oftewel flikkerend weer. Maw hetzelfde effect als je een videofilm in de pauzestand zet met beeld.
  Heeft iemand een tip om dit wel goed te krijgen??? Moet ik misschien anders branden??? Iets instellen in de TV of iets dergelijks. Laat het mij even weten svp????

  groetjes maurice
 • 100 hz Tv kopen !

  Bij "oude" tv's is de frequentie waarbij het beeld wordt ververst 50 hz. een stilstaand beeld flikkerd dan.
  Zet de PC monitor maar een op 50 of 60 Hz.
  Pas vanaf 75 Hz zie je dit niet meer.
 • Heb je hem wel als PAL gebrand en niet als NTSC????
 • Ik heb een 100 Hz dus daaraan kan het niet liggen. Misschien toch inderdaad op Pal branden.

  Ik ga het proberen.

  groetjes maurice
 • he vencent,
  ik heb het nog een keer geprobeerd in Nero, maar het lukt niet.
  ik heb de fotootjes als acdsee bestandje.
  Welk brandprogramma gebruik jij dan en hoe vindt ik Pal en ntsc. Ik heb hem weggebrand als VDC en een keer als CDI in Nero maar bij allebei lukt het niet.

  help help
 • Als je in Nero aangeeft dat je een VideCD wilt branden zie je op het eerste tabblad "Video CD" de keuze onder "encoding resolution" en daar dien je aan te geven "PAL"
 • He Vencent,

  Ik heb het geprobeerd maar het lukt echt niet.

  Weer een cdtje verbrast.
  Welke versie van nero gebruik jij?
  Kun jij misschien stap voor stap zeggen welke instellingen je hebt. Haal jij de gegevens bij cdi weg???

  groetjes
 • Pff, zit nu op mijn werk, maar heb geloof ik versie 5.5.8.
  Als je Nero opent krijg je de "new compilation" box, hier selecteer je uit het lijstje links "VideoCD", vervolgens zie je dan een aantal tabbladen waar je alles in kan stellen. Op het eerste tabblad "VideoCD" kan je aangeven of je PAL of NTSC wil branden, deze zet je op PAL. De opties "Create standard compliant CD" en "Use CD-i Application" dienen aangevinkt te zijn. De overige tabbladen kan je laten zoals ze zijn, of kan je wijzigen naar gelang je wil, ik zou persoonlijk in deze stage nog even niks doen met de "menu" opties. Vervolgens kan je je cd gewoon branden. Vergeet niet in het laatste tabblad aan te geven dat de cd afgesloten "Finalize cd" moet worden. Voor de zekerheid kan je even de laatste versie van Nero downloaden bij www.ahead.de
  Suc6
 • Volgens mij hoort dit in de verste verten niet in het grafisch forum thuis. Jullie kunnen toch wel gewoon de announcement hierboven lezen!!! :(

  /me roept om Bill voor een move
 • [quote:0f7a3a0d8a="Toeter84"]Volgens mij hoort dit in de verste verten niet in het grafisch forum thuis. Jullie kunnen toch wel gewoon de announcement hierboven lezen!!! :(

  /me roept om Bill voor een move[/quote:0f7a3a0d8a]
  Digitaal gefotografeerde bestanden flikkeren…..Lijkt mij knap Grafisch…..Indien de oorzaak bij het branden ligt en dit bespreek je op het forum, dan is het inderdaad discutabel of dit het juiste forum is, maar de oorspronkelijke vraag cq onderwep is dat toch wel degelijk. :evil:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.