Vraag & Antwoord

Grafisch

Vraagje over vidiokaart

Maar van welk merk kan ik hem dan het beste nemen, zijn msi en asus ook echt beter?

Anoniem
M@XXER
5 antwoorden
 • Het heeft zeker zin, je spellen zullen beter gaan draaien. Maar die 4600 wordt inderdaad beperkt door de rest van je systeem. Je kunt dus twee dingen doen. De rest van je systeem upgraden, of een eenvoudiger videokaart kiezen. t'Is maar net hoeveel je wilt besteden. Een Geforce 4ti 4200 64MB, of een Radeon 9500/9000 zou denk ik een betere optie zijn.
 • Ik heb een AMD athlon 1 ghz met 768 sd-ram en een msi geforce 2-400 mx 32 md. Ik wil misschien deze videokaart vervangen voor een andere. Nu wou ik vragen of dat zin heeft. ALs ik bv een geforce 4 ti 4600 koop blijft dan mijn processor de vertragende factor. En als ik een SIS Xabre 400 64 mb (AGP 8x) zou kopen of ik daar veel van merk, deze vidiokaart staat namelijk nog vrij goed gesprezen in de lijst.

  M@XXER
 • Die kaart zal bij jou op agp 4x gaan draaien ( zoals bij de meeste borden), maar het is een wereld van verschil. Zelf ben ik ook van een gf2mx400 overgestapt naar de Xabre400 128mb en spellen lopen nu ook vloeiend.
 • Ik ben ook bang als ik een nieuwe videokaart koop dat ie misschien niet goed met de rest werkt. je kunt een videokaart namelijk niet gratis ofzo testen in je eigen systeem, weet je hiervoor een oplossing
 • Ik heb tot nu toe nog geen compabiliteits problemen gevonden tussen de Xabre en wat oudere hardware, terwijl ik de diverse forums toch aardig doorspit (hardware-freak).
  Welke kaart je ook kiest, het risico van niet goed functioneren blijf je houden. Bij sommige PC-winkels kun je afspreken dat wanneer een produkt niet goed werkt (door incompabiliteit) je je kaart mag omruilen voor een andere. Vraag dit wel even goed vooraf, ze doen dit lang niet overal.

  BTW, de driver-ondersteuning van de Xabre is niet verkeerd (op de (officiele Xabre-site valt zelfs Powerstrip te downen).

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.