Vraag & Antwoord

Grafisch

Autocad 2002

Anoniem
teacher
12 antwoorden
 • [b:e9da12ec47]Weet iemand waar ik een [size=18:e9da12ec47]
 • Op de site van Autodesk kun je - meen ik - een trial downloaden. Je kunt er ook een trial cd bestellen. Hierop staat een volledige versie, die na verloop van tijd niet meer werkt. Als je een volledige versie wilt/kunt downloaden, is het illegaal, en hoort het niet thuis op dit forum.
 • [b:00c6772b9d][size=18:00c6772b9d]Bedankt voor de tip[/size:00c6772b9d]
 • De autocad 2002 trial is geen volledige versie.
  Je kan de volledige versie vinden door hem te kopen.
  (Rest alleen nog de vraag wie anno 2002 in hemelsnaam nog met een autocad aan de slag wil ????) :wink:

  Grtz Grimmie
 • Hoezo? Voor tekenwerk is AutoCAD dé standaard…
 • Dat dacht ik ook. Als AutoCAD er niet meer zou zijn zouden behoorlijk wat architectenburo's e.d. flink in de problemen komen.
 • uhm aoutocad werkt leuk ja, maar als je Arkey http://www.arkey.nl/ onder de knie hebt denk ik dat dat vele malen sneller gaat, ook 3d is in arkey heel mooi te doen…..maar dat heeft weinig met je vraag te maken, ik heb alleen acad2000 voor je.
 • Iemand die serieus gebruik wilt gaan maken van een dergelijk programma zou toch moten weten waar het te verkrijgen is!

  Nog even en we gaan hier serienummers uitwisselen een programma als autocad is niet alleen erg kostbaar maar voor je er op een goede manier mee werken kan ben je een hele poos verder. De meeste opleidingen hebben behalve de lessen ook het pakket bij de prijs inbegrepen!

  Dit is volgens mij de zoveelste vraag om illigale software..
 • Ik ben 4e jaars hbo-bouwkunde student en ik weet wat autocad kost…ik denk niet dat je dr uit gaat komen op de ze manier!

  gr Marco
 • om aan alles een eind te maken…

  www.astalavista.com daar kun je kijken en zal je gegarandeerd een site vinden om hem down te loaden…

  Aangezien dergelijke vragen blijkbaar mogen hier dan kan ik net zo goed een tipje geven waar de vinden.
 • Arkey is bagger. Heb er noodgedwongen een half jaar mee gewerkt, en vond het een ramp. De benadering is totaal verkeerd, met al die bibliotheken en zo. En je moet dat toch wel doen, want vrij tekenen is zeer beperkt. Net alsof je in MS paint zit te werken, terwijl je Photoshop gewend bent. Verder blijft het door de zeer kleine markt ervoor, sterk achter bij andere programma's.
 • [quote:11f16ed2e1="mgdam"]uhm aoutocad werkt leuk ja, maar als je Arkey http://www.arkey.nl/ onder de knie hebt denk ik dat dat vele malen sneller gaat, ook 3d is in arkey heel mooi te doen…..maar dat heeft weinig met je vraag te maken, ik heb alleen acad2000 voor je.[/quote:11f16ed2e1]

  Tja… de opdrachtgever eist vaak AutoCAD en ook al is dat niet zo…. De aannemer van een project werkt met AutoCAD. Hij verwacht van de architekt/adviseur ook AutoCAD werk… de onderaannemers werken ook met AutoCAD….. Lijkt me niet handige om daar dan met afwijkende formaten tussen te gaan zitten…

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.