Vraag & Antwoord

Grafisch

Ik moet een Ford reclame maken.........

Anoniem
teacher
16 antwoorden
 • god dumn

  kheb ook een beetje tikpolio vandaag. :-?
 • Jaapie, gedraag je een beetje plzz

  t.
 • hahaha.

  wil ons de ogen uitsteken ofzo.
  met je eweldigge plaatje.

  knap hoor. twee boogjes en een paar lensflare's er overheen gooien.
  goh werk jij met photoshop??

  (-: volgende keer. toch maar een echt reclame bereau????
 • Hey daar

  Ik moet voor Ford ( auto bedrijf ) reclame maken. maar ik heb niet zo veel inspiratie op het gebied van auto's. kunnen jullie mijn op goede iedeen helpen?

  Alvast Bedankt
 • Dit is dan zuiver commercieel.
  Indien je zoiets aanvaard, zou je toch kennis ter zake moeten hebben.
  Wellicht wordt je dan ook betaald voor onze ideën.
 • [quote:f8c0855f77="firemaster"]Hey daar

  Ik moet voor Ford ( auto bedrijf ) reclame maken. maar ik heb niet zo veel inspiratie op het gebied van auto's. kunnen jullie mijn op goede iedeen helpen?

  Alvast Bedankt[/quote:f8c0855f77]

  Is dit een grap?
 • Besteed de opdracht uit aan iemand die wel weet wat ie met zo'n opdracht moet. Of geef de opdracht gewoon terug.
 • Omdat jullie niet veel goeds uit de beugel gaven heb ik dit gemaakt ( het was een tegoedbon ). o ja dit was ook mijn eerste echt opdracht ( wouw het nog even zeggen ).

  [img:73e36a76ba]http://members.lycos.nl/planetdizzyburns/first.jpg[/img:73e36a76ba]

  Groet :evil: Firemaster :evil:
 • :evil: Dacht je nu echt dat wij hier voor jou opdrachtgever gaan "werken".
  Ben je nog op je pik getrapt ook.
  Van arrogantie gesproken…
 • Nu ben ik geen Ford kenner, maar de auto's op de afbeelding staan volgens mij niet bij een normale NL Ford dealer… had een Mondeo en een Focus genomen ofzo… dat zijn courantere auto's…
 • Ik vind hem er goed uitzien,
  Ik denk idd wel dat je het simpel moet houden en foto's moet laten zien waar consumenten zichzelf in herkennen,in onze markt (kozijnen) krijgen wij ook folders van de leverancier met dure vila's en grote flats, jah daarin kan de klant zich niet vinden. Als je een rijtjeshuis laat zien met kozijnen erin en wat leuke details zeggen mensen sneller, hey dat wil ik ook.

  Zelfde met website, allemaal springende beelden en flash, zit niemand op te wachten als je een product wil kopen van een bedrijf.

  Heel verhaal, weetniet of iemand erop zit te wachten

  Greetz Mike
 • Het spijt me maar wat een bullshit! Ik als commercieel man (grafisch ontwerper) zou bij een pak soepstengels nog inspiratie moeten krijgen.. En je maakt echt niks voor ford hoor… Het woord ford komt er in voor. Mensen die echt voor ford ontwerpen weten dat ze niet mogen afwijken van bepaalde huistijlen en huis-fonts.. Het is mij niet echt duidelijk maar dit lijkt meer op een poging tot aandacht als een poging om hulp te krijgen… En nee, met het verzamelen van auto-plaatjes ben je nog niet klaar. Je moet een eenheid vinden in je kleurgebruik die ook nog eens voldoet aan de huisstijl van je klant. En de lettertypes zijn bedroevend lelijk in de opstelling. Je kunt modern en classiek niet zomaar mixen… Dan moet het goed doordacht zijn… En dat is het niet. Verder plaats je een lensflare nooit achter een logo.. Zoals het woord al zegt het is een lens-effect.. Wil je dit gebruiken dan zou ik het bewaren om subtiel op de achtergrond te gebruiken. Verder is je grafische opmaak gecentreerd opgesteld en je tekstopmaak rechts uitgelijnd. Hierdoor lijkt t net of je tekst uitlijning niet klopt… Ik vind het iig niet logisch ogen.. En zorg dat je een voor en achterkant ontwerpt. Zo kun je een duidelijke scheiding maken tussen grafisch werk en informatie.

  Gr. J-P
 • bij deze heeft ie de aandacht, maar een consument zal toch echt niet zo gericht kijken, die kijken eerder naar de lettertjes, of er wat gratis te halen is ;-)
  Met huistsijl heb je wel gelijk,

  Greetz Mike
 • [quote:85a3890539="mikezwet"]maar een consument zal toch echt niet zo gericht kijken, die kijken eerder naar de lettertjes, of er wat gratis te halen is ;-)
  [/quote:85a3890539]

  Sorry maar reclame gaat wel verder dan dat (gelukkig maar).. Ik denk dat ik op een ander nivo zit als jij.. Maar goed. De tips zijn gratis, dus doe er wat mee.. En jij bepaalt niet waar ik WEL of NIET gelijk in heb. Dat het woord huisstijl je toevallig bekent voorkomt wil nog niet zeggen dat je het vak beheerst..

  Gr. J-P
 • helemaal mee eens

  YOU TELL HIM BOY!!! 8)

  gr
  andere J-P (Ook grafisch ontwerper :D )
 • Bovendien, neem ik aan, stellen ze bij Ford vast ook wel prijs op een foutloos taalgebruik en kom je niet ver met oprispingen als 'mijn ideen, wouw ik maar zeggen'.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.