Vraag & Antwoord

Grafisch

Meer pagina's opslaan in 1 PDF bestand, hoe???

Anoniem
None
7 antwoorden
 • Hallo,

  Ik heb 4 paginas in photoshop, hoe krijg ik die in 1 acrobat reader bestand? PDF dus

  Vr Gr Mike Zwetsloot
 • Mike, je moet hier niet kijken voor een creatie-tool, maar naar een "printer"… Vaag… Heel ff gezocht voor je, dit gevonden op Google (zoeken op "Free PDF Printer"):
  [quote:b336982555]Pdf995 is the fast, affordable way to create professional-quality documents in the popular PDF file format. Its easy-to-use interface allows you to create PDF files by simply selecting the "print" command from any application, creating documents which can be viewed on any computer with a PDF viewer.[/quote:b336982555]
  Er zal dus een "printer" aangemaakt worden op je PC, die je kan selecteren bij het maken van een afdruk uit Photoshop.

  Hiermee geholpen?

  Suc6!
 • ik ga morgenochted gelijk even kijken, als ik dat nu ga doen dat word het zeker weten laat : als het wel lukt gelijk alles in pdf zetten, en als het iet lukt door blijven pielen ;-)

  alvast bedankt,
  Greetz Mike
 • Hallo,
  Het is gelukt, alleen ik zit nog met het volgende:

  Ik heb een folder, in ps7.0 2 losse a4-tjes (voor en achterkant). Ik kan deze dus allebei in pdf zetten. maar ik weet niet hoe ik de achterkant bij de voorkant in 1 pdf bestandje moet krijgen.

  Iemand een idee?

  Greetz Mike
 • Een PDF printerdriver is leuk en werkt indien je zaken met één printopdracht kunt afwerken. Zodra het meerdere printopdrachten worden, krijg je ook meerdere PDF'jes. Je zult dus Adobe Acrobat moeten gebruiken om de boel samen te voegen.
 • Mike,

  Lukt importeren in Word ofzow? Dan kun je het vanaf daar in 1 document plaatsen…

  Greetz!!
 • Hey bedankt,
  Ik zet de jpg's nu in excel, rek ze precies op de pagina uit. En de volgende jpg zet ik eronder en het komt allemaal netjes op apparte pagina's in PDF

  Ik dacht dat dat drivertje alleen in Adobe programma te gebruiken was, met excel of word gaat het nog 20x sneller allemaal ook.

  Nogmaals hartelijk dank,

  Greetz Mike

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.