Vraag & Antwoord

Grafisch

afmetingen instellen

Anoniem
None
7 antwoorden
 • Beste mensen,

  Heb sinds kort digitale camera. Maar wat zijn de beste instellingen (afmetingen enz.) om ze in word te stoppen en er een soort werkstuk van te maken of ze via internet te publiceren. Nu krijg ik steeds fotos van 756x567 (zal de camera wel automatisch doen geen idee) maar dan zijn alle fotos groter dan 700 kb en dat is veel te groot…. duurt lang bij het laden enz….

  hartelijk dank
 • het lijkt me beter om de foto's eerst in bv. photoshop kleiner te maken in plaats van je camera "slechtere" foto's te laten maken. Dan kan je zo voor op internet naar 72 dpi zetten en om af te drukken naar 150 dpi.
 • canvas size zal ik ook verkleinen..
 • Niet de canvas size, maar de image size!!! Anders ben je een gedeelte van je foto kwijt
 • ja dat is waar maar ligt eraan waar je voor kiest als je het belangrijkste deel van de foto heeeeel strak wil hebben doe je canvas size dat je dat overhoud en anders image size toch?
 • Dat was zijn vraag niet ;)
 • [quote:ee22dc881c="computersja"]Maar wat zijn de beste instellingen (afmetingen enz.) om ze in word te stoppen en er een soort werkstuk van te maken of ze via internet te publiceren.[/quote:ee22dc881c]Hangt er vanaf hoe groot je ze op een A4 wil hebben.
  Gewoon even met enkele uitproberen: verkleinen in verschillende formaten, in word invoeren en een testprint doen. Dan zie je het zelf.[quote:ee22dc881c="computersja"]Nu krijg ik steeds fotos van 756x567 (zal de camera wel automatisch doen geen idee)[/quote:ee22dc881c]Normaal moet dat in de camera in te stellen zijn, de grootte van de foto's.
  Handleiding lezen?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.