Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Grafisch

categoriën in ACDSee 5.0

lvdmeer
4 antwoorden
  • Gebruik met veel plezier ACDSee. Onder andere voor het archiveren van mijn foto's op cd. Thumbnails blijven op de pc en verwijzen naar originelen op cd.
    Nu zou ik graag categoriën willen toewijzen aan de thumbnails, zodat ik selecties kan maken zonder op de cd's te hoeven zoeken. Dat krijg ik echter met ACDSee niet spits. Hopenlijk zie ik iets over het hoofd en weet iemand de oplossing??
  • Via eigenschappen van de thumbnail kan je een categorie toewijzen. Je kan ook zelf categorieën maken. Via de Tab categorieën kan je dan filteren.
  • jawel, je kunt ze aan thumbnails toekennen. maar als ik daarna de properties van de thumbnail bekijk is het vinkje verdwenen. - als ik ze (categoriën) aan originelen toeken, dan blijft het vinkje wel staan.
  • Ik had al het gevoel dat er een addertje onder het gras schuilde. Hoe verhouden thumbnail en CD zich eigenlijk? Wat moet ik me daarbij voorstellen? Zijn die thumbnails dan snelkoppelingen naar de CD? Of zijn die thumbnails gewoon zelfstandige afbeeldingen? Ik heb wel een andere tip: om CD's e.d. te archiveren gebruik ik zelf SuperCat:
    http://no-nonsense-software.com/supercat/

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.