Vraag & Antwoord

Programmeren

automatisch maitje versturen

6 antwoorden
  • Mijn virusscanner gaat elke dag kijken of er nieuwe up-dates aanwezig zijn. Als er een nieuwe up-date is wordt hij geinstalleerd. Nu wilik graag een programmaatje maken dat een mailtje stuurt als het programma opgestart wordt. Ik heb niet veel verstand van programmeren dus ik hoop op een duidelijke uitleg. Alvast bedankt
  • Je zal toch iets van programmeren moet af weten, of wil je soms dat wij dat programma gaan maken :-? . Heb je ervaring met een of andere programmeertaal?
  • De enige programmeertaal waar ik iets mee kan is C++. En het was ook nooit de bedoeling dat iemand anders het prog voor mij zou gaan schrijven. Ik ben alleen op zoek naar de goede weg. Als ik daar een nieuwe progtaal voor moet leren dan ben ik daaar ook toe bereid.
  • Ik weet niet welke virusscanner je hebt, maar als je SAV hebt Enterprise of Corporate edition hebt, die heeft de AMS-server welke je kan configureren om bij bepaalde events een alert te verzenden.
  • Helaas, ik werk hier met NetSchield van Mcafee. Na een tijdje zoeken heb ik wel iets gevonden over Mcafee Autoupdate Architect. Weet iemand daar iets meer van?
  • Je kan misschien eens nagaan waar de scanner de update opslaat, en of de naam (van de update) altijd met eenzelfde stukje begint/eindigt. Dan zou je eventueel een programmaatje kunnen maken dat geactiveerd wordt bij het opstarten of afsluiten en dan controleerd of dat bestand aanwezig is, maar meer weet ik er ook niet van. suc6. Wim.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.