Vraag & Antwoord

Programmeren

domein/virtuele dir?

5 antwoorden
  • Ik wil graag op een website de mogelijkheid aanbieden om achter een domeinnaam /nieuws te zetten. Maar die /nieuws dir moet niet echt bestaan. Bestaat er een mogelijkheid om dit uit te lezen?
  • Waarom maak je die map niet gewoon aan :-? En hoort dit niet bij internet enzo thuis ipv prorgameren. Ik denk iig dat je daar meer antwoorden zult krijgen.
  • Ik zal t topic verhuizen sorry. /nieuws was een voorbeeld. Binnen CMS kan dit groeien in namen die klanten zelf kiezen bijvoorbeeld
  • Volgens mij is dit een mod-free-zone :wink: dus het kan ff duren voordat hij is verplaatst word :roll: . /ontopic je kan dat iig wel doen met pagina's, dus als iemand www.domein.nl/pagina1.html intikt ipv pagina2.html, dat je dan wordt doorgelinkt naar pagina2. Mischien moet je daar over doorvragen. Tja ik ben niet zo goed met html en webscripting...
  • [quote:40fbd352ad="Ernst2003"]Ik wil graag op een website de mogelijkheid aanbieden om achter een domeinnaam /nieuws te zetten. Maar die /nieuws dir moet niet echt bestaan. Bestaat er een mogelijkheid om dit uit te lezen?[/quote:40fbd352ad] Sure, Om welke webserver en scripting taal gaat het? Meest algemene manier is d.m.v. 404 error handling.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.