Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Programmeren

Alle word versies ('97 en hoger) gemaakt in VB ?

Lodyx
11 antwoorden
 • Zijn alle word versies (vanaf 97) in Visual Basic gemaakt ?
 • Ik heb er weinig verstand van, maar het lijkt me logicher als deze in C e.d. worden geschreven (iets dichter bij 'machine-taal' dus, ipv er verder vanaf).

  (maar uiteraard kan ik de plank volledig misslaan hier)
 • Nee, er is niet één Word-versie in VB gemaakt. Snap niet goed hoe je op dat idee komt.
 • Zeer waarschijnlijk in Microsoft Visual C++. Mogelijk dat er wel eens een tooltje bij zit, wat in VB geschreven is, en andere stukken in assembler, maar de bulk zal toch wel MSVC++ zijn.
 • Word is idd geschreven in MS-VC++, kijk maar op Google.Hoe kom je e trouwens bij dat het in VB geschreven zou zijn ?
 • [quote:7c387bc697="pkouwer"]Hoe kom je e trouwens bij dat het in VB geschreven zou zijn [/quote:7c387bc697]
  Omdat het zo langzaam is en vaak crasht 8)
 • Omdat ik een niet meer goede cd heb waar word2000 & word'97 opstaan, en daar krijg ik soms Visual Basic Foutmelingen. (heb zelf nog nooit in vb geprogrammeerd, dus licht niet aan mij)
 • Probeer de laatste vb runtimes dan eens te installeren, daar ligt dat dan vaak aan. Waarschijnlijk krijg je iets zoals: kan msvb50.dll niet vinden ofzo.
 • [quote:3f416609f6="w.roosenburg"]Probeer de laatste vb runtimes dan eens te installeren, daar ligt dat dan vaak aan. Waarschijnlijk krijg je iets zoals: kan msvb50.dll niet vinden ofzo.[/quote:3f416609f6]Is dus wel in VB gemaakt, want wat moet ik anders met die vb runtimes :roll:
  [code:1:3f416609f6]Verborgen compileerfout: AutoExec[/code:1:3f416609f6]
 • [quote:ccf17b698d="turbo-pascal"][quote:ccf17b698d="w.roosenburg"]Probeer de laatste vb runtimes dan eens te installeren, daar ligt dat dan vaak aan. Waarschijnlijk krijg je iets zoals: kan msvb50.dll niet vinden ofzo.[/quote:ccf17b698d]Is dus wel in VB gemaakt, want wat moet ik anders met die vb runtimes :roll:
  [code:1:ccf17b698d]Verborgen compileerfout: AutoExec[/code:1:ccf17b698d][/quote:ccf17b698d]

  Je houdt het toch niet voor mogelijk dat iemand gewoon meent te moeten volharden in onzin terwijl hij nu zo langzamerhand beter zou moeten weten. Word is niet geschreven in VB. Punt uit. Als je VB fouten krijgt in Word zou het hooguit te maken kunnen hebben met de macrotaal binnen Word of met een of ander meegeleverd tooltje dat men mogelijk in VB geschreven heeft.
 • Oke, ik ben wel overtuigd.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.