Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Programmeren

statement gevr: Access_veldwaarde laden in een VBA_variabele

Dijkele
1 antwoord
 • Ik heb gegevens.db waar in dagelijks gegevens in laad met mbv macro "laaddata".
  Mbv Inputbox in VBA geef ik de datum op(klaarzetten gegevensbestanden) en mbv een form geef ik nogmaals de datum op in access (verwerken gegevens).
  Dit doe ik niet voor de weekeinden.

  Ik wil hiervoor in VBA een loop maken welke de macro "laaddata" runt binnen een bepaalde periode. Het skippen van de weekeinden is niet het probleem want ik heb een table beschikbaar welke gelinkt is aan produktiedatum.txt waar de datums in staan.
  Dit bestandje is heel simpel 1 record met 2 velden: vandaag en morgen. Elke dag heb ik weer een nieuw bestandje om wer de volgende dag te bepalen.

  Nu wil ik in VBA Produktiedatum!vandaag laden in een VBAvariabele genaamd dag1 waarna DO WHILE "laaddata" afloopt tot einde periode.

  Wie weet met welk statement je dag1 vult met Produktiedatum!vandaag?

  Hartelijk dank

  Ger

  Wie de loop zo voor me typt is ook van harte welkom

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.