Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Programmeren

Zoek Query toevoegen in Access

pkouwer
2 antwoorden
  • Waarneer ik probeer een zoek query toe te voegen in Access, krijg ik alleen lege velden te zien. In de Query venster voer ik bij criticera }?}. is dat goed? Echter ik krijg geen zoek venster te zien waarneer ik deze query uitvoer. Weet iemand wat er mis is?
  • Wat je query gaat doen is alle records zoeken waarbij in de kolom waar je het criterium hebt opgegeven }?} letterlijk in staat.

    Dat zal bij een beetje een leesbare database wel niet vaak zijn. Haal dit dus eens uit je criterium veld en bekijk het resultaat dan eens.

    In criterium vul je in waaraan de gegevens in de kolom waar je het invult aan moeten voldoen om getoond te worden. Je mag hier met wildcards zoals * en ? werken.

    De helpfile van access is hierover ook redelijk verhelderend.


    Suc6,

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.