Vraag & Antwoord

Programmeren

wat is dit nu weer...serial block

4 antwoorden
  • Kan iemand mij in simpele bewoording uitleggen wat er bedoeld word met serial-block? ik zag dit in de context van lancering van nieuwe software. Ik weet erg veel,...maar nog lang niet alles! en...ik leer graag! Hans... :o
  • [quote:a08834762e="Dr Spock"]Ik weet erg veel,...maar nog lang niet alles! en...ik leer graag! Hans... :o[/quote:a08834762e] [quote:a08834762e="Dr Spock"]what the hell is serial block?[/quote:a08834762e] Als je veel weet, weet je waarschijnlijk ook wel dat het verstandig is om je taalgebruik netjes te houden op een forum :roll:
  • Volgens mij (mqaar wie ben ik ? :D ) bedoelen ze hiermee dat ze bepaalde serienummers op een zwarte lijst gezet hebben, zodat je een programma NIET met die nummers kunt registreren. Welke nummers ?, nou heeeeel toevallig illegale registratienummers !. 8) 8) 8) 8) :roll:
  • [quote:1248750b35="Dr Spock"]Kan iemand mij in simpele bewoording uitleggen wat er bedoeld word met serial-block? ik zag dit in de context van lancering van nieuwe software. Ik weet erg veel,...maar nog lang niet alles! en...ik leer graag![/quote:1248750b35] Plaats nou maar gewoon een kopie van het originele bericht... Dan kunnen we het beter beoordelen.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.